≫ 

Dva puta je pokušala da se ubije, lečila se od alkohola: Evo čime se sada bavi i kako izgleda Dunja Ilić

Bivša pevačica se pohvalila kako od čitanja tarot karti zarađuje 1.000 evra mesečno

  • 6
Dunja Ilić Foto: Instagram/dunya_mithra

Pevačica Dunja Ilić, koja je iznenadila javnost kad je postala tarot tumač, pričala je javno o svojoj borbi sa opijatima, ali i bankrotu koji je doživela i preseljenju iz Srbije.

- Biću iskrena, jer ne želim da ispadne da bilo kakve obaveze prema bilo kome izbegavam, jer sam umišljena, istripovana itd. Ne odgovaram na poruke, otkazujem obaveze i viđanja jer sam u depresiji - započela je Ilićeva na svom Instagram profilu svojevremeno.

- Ništa ozbiljno nije, ali jednostavno spavam, jedem, radim koliko moram, čitam. Ne viđam se i ne čujem ni sa najbližim ljudima, jer trenutno nisam u stanju - dodala je Dunja, u želji da objasni šta joj se dešava.

- Eto, molim sve poznanike itd da me razumeju što ne odgovaram na poruke, odlažem viđanja. Prosto, ne osećam se dobro - navela je ona tada.

Bivša pevačica kasnije se pohvalila kako od čitanja tarot karti zarađuje 1.000 evra mesečno.

- Može, meni je potrebno oko 1.000 evra mesečno za život, ja to od tarota nekako zaradim - odgovorila je Dunja na Instagramu.

Podsetimo, ona je jednom prilikom pričala i da je prošla kroz turbulentan period, da je dva puta pokušala samoubistvo, kao i da je bila zavisna od alkohola.

Fotografije Dunje Ilić pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Ludilo na proslavi rođendana modne blogerke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    17. jul 2022 | 12:35

    Одрасла у изобиљу у кући су имали кућну помоћницу а кад је понестало пара у ријалитију оптужи оца да ју је сексуално злостављао. Сад зарађује од лаковерних ...

  • PIONIR

    17. jul 2022 | 12:37

    Nadji ti damo sebi posla na selu i nesto radi pa ti nece past na pamet nista sem kreveta i odmora. Najlakse je izvalit sve 4 i cekat raj od zivota.

  • Xx

    17. jul 2022 | 13:10

    Devojka ima depresiju, u pitanju je bolest. Ne osudjujte je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA