Svi detalji razvoda: Bajaga sa suprugom ne živi već tri godine, a evo kako su podelili imovinu

- Verovatno su mislili da će prebroditi krizu i nisu odmah podneli zahtev za sporazumni razvod - rekao je izvor

  • 5
Momcilo Bajagic Bajaga, Emilija Foto: ATA Images

Vest da se Momčilo Bajagić Bajaga razvodi od supruge Emilije šokirala je javnost u celom regionu.

Muzičar je u malobrojnim intervjuima rekao je poneku reč o deci, sinu i ćerki, koji su odrasli ljudi, kao i o supruzi, o kojoj je imao samo reči hvale. Tako se stekao utisak da je njihov brak idealan i da nema nikakvih trzavica, ali izgleda da nije tako.

Kako je izvor naveo, između Bajage i Emilije već dugo nije štimalo kako treba i njih dvoje duže vreme nisu živeli zajedno, pa je razvod bio neminovan.

- Ne znam tačan razlog zbog kojeg su se rastali, ali pouzdano znam da od 2019. nisu živeli zajedno. Verovatno su mislili da će prebroditi krizu i nisu odmah podneli zahtev za sporazumni razvod, ali kako se to nije desilo, odlučili su da brak i formalno okončaju - rekao i izvor.

- To se se desilo u maju 2021, kada je bilo poslednje ročište na sudu i tad je razveden njihov brak. Emilija i Bajaga su u braku stekli imovinu koju su ravnopravno podelili, jedan stan u Beogradu je pripao njoj, a drugi njemu - navodi sagovornik blizak muzičaru.

Kantautor nije nipošto želeo da se ova vest proširi u medijima i na sve načine je hteo da sakrije da se razveo od žene, tvrdi izvor.

- On ne voli da se njegovo ime provlači po novinama u drugom kontekstu osim kad je muzika u pitanju. O razvodu, znam pouzdano, ni svojim prijateljima nije pričao detalje. Nekolicina njih zna za to, ali ga ništa ne pitaju - ispričao je izvor za Kurir.

- Bajaga održava redovan kontakt s decom, postao je deda jer je njegov sin dobio dete, po tom pitanju sve funkcioniše u najboljem redu. Koliko znam, i njegova bivša žena takođe s decom ima redovan kontakt i viđaju se, ali ne znam u kakvom je odnosu s Bajagom nakon razvoda - rekao je on.

Video: Da li se iza Bajaginih pesama kriju istinite priče

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mama

    18. jul 2022 | 23:04

    Ostavite čoveka na miru

  • xxx

    19. jul 2022 | 09:21

    Polude pod stare dane a nisu svesni da boljeg prijatelja u ovo ludo vreme naci nece od dugogodisnjeg zivotnog ssputnika

  • Pg.

    18. jul 2022 | 22:35

    Pa sto je lazao da je sve u redu, nidje iskrenosti u ovaj narod . Eto nije spasio brak samo je lazao i sebe i svoje obozavaoce !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA