Da li prepoznajete pevačicu sa slike? Danas je jedna od najvećih zvezda, a njene hitove sigurno znate

Ona je u rodnom gradu pohađala i školu pevanja kod Marije Šerifović

  • 3
Tijana Em

Printskrin/Youtube/Zvezde Granda

Pevačica sa fotografije svoju muzičku karijeru započela je sa samo 13 godina, a već sa 15 pojavila se na audiciji za "Zvezde Granda".

To joj nije bilo prvo učešće u nekom šou programu, budući da je pre toga Tijana Milentijević učestovala u “Ja imam talenat”, a u rodnom gradu pohađala je i školu pevanja kod Marije Šerifović.

Da je njena želja da peva na velikoj sceni ogromna, pokazala je 2013. godine, kada se sa 15 godina samouvereno pojavila na audiciji u Kragujevcu i Saši Popoviću, kao i stručnom timu “Grand produkcije” predstavila pesmom "Moja zakletvo", od Zorice Brunclink.

Odlučno i sa velikom željom da uspe ova talentovana devojčica predstavila se na audiciji, a već u septembru iste godine našla se u užem krugu takmičara “Zvezda Granda”.

U velikom finalu zauzela je deveto mesto, ali je nakon završetka takmičenja napravila dužu medijsku pauzu. Da joj je trebalo vremena da sazri i pripremi se za sve ono što estrada sa sobom nosi dokazala je kada se na scenu vratila sa hitom "Žena od sultana".

Tijana je u međuvremenu odlučila da nastupa pod umetničkim imenom Tijana Em, i danas je jedna od traženijih pevačica na našim prostorima.

Video: Žena od sultana u vrelom izdanju zapalila Zanzibar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    19. jul 2022 | 10:06

    Ko je ta Tijana????? Od kad ona spada medju najvecim zvezdama????? Ja sam cula samo jednu njenu pesmu,dal' ima jos neku,pojma nemam.

  • Zeljko

    19. jul 2022 | 09:30

    Najveca zvezda.. jo boze

  • Jelena

    19. jul 2022 | 12:10

    Naravno da ne prepoznajemo jer je sada cela izoperisana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA