Poručio bratu da spali embrione: Žestok okršaj Dalile i Dejana u programu, svađa zbog podele imovine

Sve je počelo kada se spomenula tema embriona, koje su supružnici sačuvali kako bi dobili dete

  • 0
Dalila Dragojević, Dejan Dragojević

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Dejan Dragojević i njegova uskoro bivša supruga Dalila Dragojević posvađali su se sinoć u uživo progaramu i to oko podele imovine.

Sve je počelo kada se spomenula tema embriona, koje su supružnici sačuvali kako bi dobili dete. Dalila je u afektu nekoliko puta spominjala u Zadruzi kako će roditi dete, a sada je otkrila da od toga nema ništa. 

- Ne zanima me. Niti bih ja to uradila, niti imam potrebu, niti ja mogu da uradim nešto bez njega. Želim mu svu sreću u životu, ali samo što dalje od mene. Rekla sam da se ne ponosim sa tim, na koji sam način ja popularna, nisam ponosna na to. Nisam želala ovakvu popularnost. Ali onda, kada vidim da neki drugi to dobro koristi, onda ja kažem, zašto ja ne bih sada okrenula sve u svoju korist. Nisam ja takva osoba. Ne daj Bože nikome ovakvu populanost - pričala je Dragojevićka, a potom se nadovezao Dejan i spomenuo embrione.

- To ne može da se desi nikako, nema šta da se rešava. Da bi se ugasilo, moraju da se daju saglasnost, ali isteći će ugovor. Ja sam rekao Davidu da se to srpži brenerom. Nema šta da proveravam, to nikada ne može da se desi.

Dejan je rekao i da mu ništa ne treba iz njihove kuće u Bosni.

- Meni ništa iz Bosne ne treba, ja sam izvadio nove dokumente, sve novo. Neko kreće od nule, ako uspeš, da to sve bude moje. Kada budem stao na noge, želim da sve bude moje - rekao je Dejan.

Voditelj Milan Milošević je spomenuo i to što je Dalilin otac Huso Mujić rekao da će Dejanu prepisati kuću.

- To je rekao kada je bio besan. On je mislio da ću ja da dođem sa Filipom, pa je zato rekao da će sve da prepiše Dejanu. To je nešto što sam ja gradila sa ljubavlju i neću dozvoliti da neko bilo šta komentariše.  Dozvolila sam da sada mašu mojim životom, kao da je to ništa. Što se tiče imovine, gospodin je rekao da želi automobil. Ja ću da mu vratim, ako ga on ne želi, ja ću ga uzeti. Automobil će biti vraćen prvom prilikom kada budem odlazila. Njegove sve stvari će biti spakovane, biće u automobilu, neka radi šta hoće. Ne treba ni meni, ništa od njega. Dobila sam izjavu da Dejan ne želi da vrati Tedija. Tedija smo dali Goranu da ga čuva, i sada bih želela da ga zagrlim. Tedi, ako ga sretnem, izljubiću ga. Ako mogu da zamolim da ga vrate na lep način, ja ću da ga uzmem. Ako neće da ga vrate, onda ne moraju - pričala je Dalila.

Tada je nastao haos oko kućnog ljubimca, pa je Dejan skočio.

- Ona je rekla da ga ne želi nazad, onda sam ja rekao da ću ga ja uzeti. Od četiri godine, dve i po ga je tata čuvao. On se vezao za njega. Smatram da, dati psa, koji je navikao na dobrotu i lepo, da se preseli negde gde ima domestosa, gde se poliva i izbacuje iz kuće. Ja sam komentarisao da mi pravi ozbiljan problem. Ljudi koji su spremni na sve, uzeće Tedija - rekao je Dejan, a Dalila mu je odgovorila.

- Ja se Tedija nikada odrekla nikada nisam. Goran je samo znao da ga pričuva, bio je samo četiri meseca. Ili da bude lutalica, Tedi nikada nije bio lutalica. Ja ne hodam po apartmanima kada imam gde da budem. Ne treba mi Tedi, zadržite Tedija - rekla je ona.

- Ja sam rekao zašto razumem tatu zbog čega ne daje Tedija. Ali, razumem ga, ja pričam prostim jezikom. Drago mi je da si mogao da vidiš ovo - rekao je Dejan.

- Ove alapače, ovo nisu muškarci. Sklonite mi se iz života, terajte se od mene. Kupiću sto Tedija, ne zanima me. Znam da će tamo biti mažen i pažen kod Gorana. Svi znaju kako je bilo to sa domestosom. Neću, imam posla sa muškim ženturačama - rekla je Dalila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA