Hit oglas! Prodaje se pozivnica sa svadbe Bogdane i Veljka Ražnatovića: Cena je prava sitnica

Jedna od zvanica rešila je da "profitira" i to tako što prodaje pozivnicu za njihovo venčanje

  • 11
Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić Foto: Nikola Tomić

O svadbi Veljka i Bogdane Ražnatović se i dan-danas priča, a sada se na jednom sajtu gde se prodaju stvari pojavila i pozivnica za njihovo venčanje.

Mesecima pre proslave 2019. godine naširoko se pričalo o tome kako će proslava izgledati, ko će pevati, šta će se naći na meniju, ko je na listi zvanica.

Sada je upravo jedna od zvanica rešila da "profitira" i to tako što prodaje pozivnicu za njihovo venčanje. 

Na jednom od sajtova koji se bave prodajom stvari, osvanula je pozivnica za Bogdaninu i Veljkovu svadbu. Prodavac je stavio cenu od 88 dinara, napomenuvši da je ista u odličnom stanju i nekorišćena, a onda u opisu opširno napisao kakva je pozivnica i šta je na njoj tako posebno.

- Naime, pozivnice koje su dobili svatovi izgledaju veoma glamurozno i sve je u zlatnim detaljima. Ono što je posebno privuklo pažnju jeste poseban motiv koji nosi veliku poruku, a u pitanju je Drvo života, koje se inače nalazi i na ogradi kuće, za koju se šuška da je Ražnatović dobio u miraz. Upravo je ovo "magično" drvo oduvek važilo za prvu asocijaciju na savršenu i neraskidivu uniju zemlje i neba i vezanosti pojedinca za porodicu. Sinonim je za snagu, moć, mudrost, čast, vitalnost, stabilnost. U njemu vidimo direktnu vezu sa onim nasleđenim sa korenima i porodicom - to predstavlja koren, dok stablo nosi poruku da dobijamo dozvolu da sami potražimo svoje mesto pod suncem - piše u opisu fotografija.

Očigledno je da se prodavac dobro potrudio da nahvali i uspešno proda pozivnicu, a da li će mu to poći za rukom ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ја

    19. jul 2022 | 14:48

    На које смо гране духовне,образовне,просвећене ми спали кад се и ово дешава.У чему је њихова изузетност????

  • Kaja

    19. jul 2022 | 15:41

    Neki ljudi bas imaju smisao za humor🤣

  • Zeljko

    19. jul 2022 | 17:54

    dvoje intelektualaca..🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA