Bekamovi napustili Hrvatsku, ali tu nije kraj njihovom letovanju, evo gde će sad otići

Porodica Bekam napustila je Hrvatsku u ponedeljak, a odmor će nastaviti u Italiji

  • 2
Viktorija i Dejvid Bekam Printskrin: Instagram/victoriabeckham

Nakon što su proveli više od nedelju dana na Lopudu u luksuznom letovalištu Dejvid Viktorija Bekam napustili su Hrvatsku sa njihovom decom i otputovali u Italiju.

Naime paparaci su uhvatili Bekamove u Neranoi sa Sarom Ferguson vojvotkinjom od Jorka. Par se oprostio od bivše supruge princa Endrua i nakon toga seo u luksuzni restoran na ručak.

Prema pisanju britanskih medija, porodica je u ponedeljak napustila Hrvatsku i nastaviće odmor u Italiji. Oni su potrošili desetine hiljada evra na letovanje u Hrvatskoj, što i ne čudi, s obzirom da jedna noć u luksuznom hotelu košta 10 hiljada evra ( oko 117.000 dinara ). Bekamovi su uživali u vožnji brodom i luksuznim restoranima u Dubrovniku i okolnim ostrvima.

Slavna porodica nalazila se u franjevačkom manastiru iz 15. veka na ostrvu Lopud u blizini Dubrovnika, koji je pretvoren u luksuzno odmaralište 2020. godine.

Nekada je to bio franjevački manastir Naša Gospa od Spajta i renovirala ga je grofica Frančeska fon Habsburg i sagradila vikendicu sa pet prostranih, elegantnih spavaćih soba koje su nekada bile ćelije franjevaca. Kuća je nešto između muzeja, elegantnog butik hotela i duhovnog povlačenja 21.

Luksuzni kompleks često zauzima porodica Habsburg, a veći deo zaključavanja proveli su na Lopudu tokom pandemije koronavirusa.

Video: Ovo je baš jezivo: Dejvid Bekam objavio video kako ponovo ljubi ćerku u usta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    19. jul 2022 | 21:51

    Franjevački manastir pretvoren u luksuzno odmaralište........što bi se reklo....prodali veru za večeru.....daleko im lepa kuća.....a Bekamovi neka uživaju......

  • M-78

    20. jul 2022 | 06:29

    Lako mi je za njih....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA