≫ 

"Prilepili su mi razne etikete, ali iskoristiću popularnost": Dalila otkrila sa čim se bori nakon rijalitija

-Snašle su me mnoge stvari, nisam se još oporavila od rijalitija - priznala je ona

  • 8
Dalila Dragojević Printskrin/Youtube/Zadruga Official

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević osvojila je drugo mesto u rijalitiju, međutim, kako ona navodi, još uvek je na meti negativnih komentara.

Naime, kako je sama istakla ona je vrlo omražena među publikom, dok ima mnogo njih i koji je obožavaju i javno podržavaju, čemu svedoči i njen visok plasman u najgledanijem rijalitiju.

- Snašle su me mnoge stvari! Nisam se još oporavila od rijalitija. Ipak sam tamo bila zatvorena 10 meseci. Mnogo toga se izdešavalo. Još uvek nisam uspela da odem do kuće, idem sutra. Ne uspevam da se oporavim, stalno sam u pokretu - otkrila je Dalila, pa otkrila kakvi su joj planovi.

- Prvenstveno da nađem stan, da se negde stacioniram. I da odem na more planiram. Otići ću negde, ne na našim prostorima, i biće to nekih 12 do 15 dana. Zaslužila sam da se odmorim. I onda ćemo videti šta ćemo dalje! Kod mene se to nikad ne zna - rekla je ona.

Dalila je svesna toga da je trenutno vrlo popularna, ali da mora da pametno iskoristi svoju popularnost.

- Ja sam trenutno zvezda, ali zvezda koja je jako omražena. Zvezda preljubnica. Sama sam doprinela svojim ponašanjem, ali su mi i prilepili mnoge etikete. Ne dičim se time, ali ova popularnost koju imam trenutno mogu lepo da iskoristim, ako je pametno iskoristim. Ako se ne osvrćem na loše komentare - priznala je ona u emisiji "Ekskluziv", pa je dodala:

- Kad uđem ponekad da vidim ko mi to piše, sve mi bude jasno. Naravno da trpim sve to. Ja neću pasti u krevet. Mnogi bi to voleli. Nema potrebe za tim. Ja sam se razvela, zaljubila sam se u osobu koja je jako slična meni. Ja sam ta koja sam uništila svoj brak, nisam tuđi. A omražena sam mnogo više nego one koje su uništavale tuđe brakove.

Video: Huso Mujić ugostio Telegraf: Ovde se Dejanova pobeda slavila više nego u Veterniku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kucka

    19. jul 2022 | 22:05

    Cuj prilepili! To je sama pokazala; bludnica, zla, pohotna, podmukla, namazana, arogantna, bezobrazna.....nemoralna, nevaspitana, neobrazovana .... Ne mogu vise, umorih se 🥱😆

  • Brana

    19. jul 2022 | 22:01

    Najvise etiketa joj je prilepio njen voljeni Car heheheheheeeee.....

  • Miki

    20. jul 2022 | 09:09

    Čime ćeš se baviti sam Bog zna,pošto smo videli tvoje znanje iz opšte kulture.Osnovne stvari ti devojko ne znaš,verovatno ni tablicu množenja.Tvoj domet je rijaliti,to je jedino što ti možeš i znaš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA