"Provereno" nema blama: Nakon skandala s Milicom Pavlović, Ana "preotela" i termin za dečiji rođendan

Pevačica uveliko priprema proslavu petog rođendana ćerke Tare

  • 10
Ana Nikolić dečiji rođendan Foto-montaža: Pixabay, Shutterstock

Pop pevačica Ana Nikolić našla se u centru skandala nakon što je izbacila demo verziju pesme "Provereno", koja se našla na novom albumu Milice Pavlović.

Bura oko "otete pesme" se još nije stišala, a Nikolićeva se našla u novoj aferi.

Ovaj put je u pitanju dečija igraonica. Kako Telegraf saznaje, Ana je navodno "preotela" termin za održavanje dečijeg rođendana jednoj porodici.

Naime, pevačica uveliko priprema proslavu petog rođendana ćerke Tare zbog čega je posetila jednu igraonicu u Beogradu koja slovi za uglednu.

- Ana je pitala da li je slobodan termin 3. avgusta na šta je dobila odgovor da je termin zauzet i da su ga izdali. Ona je insistirala da termin dobije ona, toliko, da nije želela da izađe iz igraonice dok ne dobije garancije da će termin ipak pripasti njoj. Zaposleni su joj objašnjavali da je već uzet avans za taj datum, ali je ona rekla da će i to da plati - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Kada su videli da Ana neće odustati od namere, rešili su da joj izdaju igraonicu tog dana i tako otkažu porodici termin koji je uredno zakazala i platila - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, odgovorni u igraonici su tako otkazali unapred dogovorenu proslavu rođendana uz izgovor da će zbog ovog propusta porodica dobiti popust na igraonicu vikendom.

Nezadovolji roditelji nisu imali kud nego su potražili novo mesto za održavanje proslave uz konstataciju da se u tu igraonicu više neće vraćati.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom putem njene PR službe, ali do objavljivanja teksta nismo dobili komentar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    20. jul 2022 | 16:56

    Toliko mi je ova Ana iritantna da nemam reci.

  • Cара

    20. jul 2022 | 16:59

    Ана је умишљена величина.Много се самопроценила.

  • tea

    20. jul 2022 | 16:58

    sve je moguce jer ona nije normalna,a ovo je sitnica za nju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA