Jana priznala da želi da smanji grudi, ali joj muž brani: "Trpim ozbiljne probleme zbog njih"

Pevačica zbog bujnog poprsja ima ozbiljne probleme sa kičmom

  • 2
Rođendan Aleksandre Mladenović Jana Todorović Foto: ATA Images

Pevačica Jana Todorović priznala je da želi da smanji grudi prvenstveno iz zdravstvenih razloga.

Naime, Jana već godinama unazad nosi titulu kralljice bakšiša, ali i pevačice s najvećim prirodnim grudima, a često je govorila s kojim problemima se nosi upravo zbog toga.

I dok mnoge njene koleginice žele veće grudi i ugrađuju silikone, Jana želi da svoje - smanji. O tome je nekoliko puta razgovarala sa suprugom, ali nije se slagao s njom.

- Ja sam ga nekoliko puta pitala, međutim on mi je uvek govorio da to ne radim, ali sad u poslednje vreme pričamo o tome jer imam i problem sa kičmom, gojim se u gornjem delu, i možda ćemo ovog puta usvojiti - rekla je Jana i otkrila da li na konto grudi dobija neprimerene komentare na nastupima, prenosi Blic.

- Kada sam mlađa bila više su obraćali pažnju, a sada kada sam u ovim godinama možda ostanu u šoku kada vide da žena izgleda prirodno. Neću reći da mi to imponuje, ali navikla sam i na komentare i svejedno mi je.

- Bude svakakvih komentara, i priđu na nastupima, ali nikada to nije nepristojno. Oni znaju da sam ja u braku već 25 godina i da sam ponosna na našu ćerku, tako da ne prilaze često - rekla je Jana i otkrila da je smršala šest kilograma:

- U poslednje vreme sam smršala 6 kilograma i vodim računa zaista o ishrani - rekla je pevačica za domaće medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miodrag

    22. jul 2022 | 19:04

    Nemo Jano, greota. Bilo bi ti žao.

  • Silvija

    23. jul 2022 | 12:18

    Uradi ono sto tebi odgovara i tvom zdravlju,Ja sam to davno uradila i hodam pravilnije i ledja ne bole viseOn ce te vise voleti kada to uradis,tvoje telo ,tvoja odluka,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA