Neuspeli zahvati im došli glave: Ove poznate dame su morale da vade silikone, jedna je jedva preživela

Mnoge zvezde godinama su mučile muku sa neuspelim silikonskim implantatima, zbog čega su na kraju odlučile da ih odstrane

  • 1
Silikoni, Severina, Lepa Brena, Stoja, Tina Ivanović, Tamara Đurić

Foto-montaža: ATA Images, Instagram severina/lepabrenaa, Pixabay, Youtube severina/Grand

Poznate ličnosti među najčešćim su posetiocima plastičnih hirurga, a sve u želji da dostignu trendom nametni pojam savršenstva i kako bi uklonile tragove starenja.

Nekima je to pomoglo da "obrišu" godine, međutim, pojedine zvezde imale su problem zbog estetskih intervencija, filera i silikona.

Lepa Brena izvadila stare silikone iz usana

Lepa Brena rešila je veliku muku koju joj je predstavljao dotrajali silikon u usnama, koje je sada zamenila razgradivim hijaluronom 2019. godine.Nije sve, međutim, prošlo tako sjajno i bajno. Trebalo je istrpeti nesnosne bolove prilikom intervencije koja se izvodi u lokalnoj anesteziji.

- Njena gornja usna je stvarno loše izgledala. Vremenom su se pojavila kvržice, pošto se taj silikon nakupio na jednom mestu i baš se primećivalo. Inače se to dešava posle otprilike pet i više godina, pa je neophodna intervencija. Ona je još pre dva meseca bila kod našeg hirurga, pitala ga je da li postoji neki manje bolan način da se reši silikona. Plašila se, čula je da vađenje silikona iz usne mnogo boli. On joj je objasnio da nema drugog načina i da, ako želi da lepše izgleda, mora da skupi snagu - rekao je tada izvor za Kurir.

Nakon toga, Brenine usne izgledaju vidno bolje i ujednačenije.

Inače, Brena redovno ide na održavanje lica botoksom, a kada radi generalni remont, tada joj osvežavaju usne i jagodice hijaluronom.

Severinu godinama mučile kvrge u usnama

Severina Vučković povećala je usne silikonom još krajem devedesetih, ali ih je popravljala pre nekoliko godina.

Njen osušeni i graškast izgled usana pre njenog koncerta u Beogradskoj areni pre deset godina opravdao je Severinin nekadašnji menadžer Tomica Petrović.

On je rekao da su se pevačici usne osušile od pevanja i dodao da Seve ne voli javno da priča o estetskim zahvatima.

- Da je povećavala usne, otkrila je pre nekoliko godina - rekao je tada Tomica.

Na snimcima sa tog nastupa vidi se veliki rez koji Seve ima na usni.

Stoja među prvima izvadila silikone iz grudi

Stojanka Novaković, poznatija kao Stoja, izazvala je sveopšti haos na estadi pre 19 godina kada se pojavila na snimanju jedne emisije potpuno neprepoznatljiva.

Naime, pevačica je, tokom nešto duže medijske pauze, izgubila pozamašan višak kilograma, a na sve to je ofarbala kosu u plavo, a svoje poprsje uvećala hirurškim putem.

Ipak, ubrzo se pokajala zbog ove odluke, te je silikonske implantate odstranila.

Stoja se danas ovog iskustva seća sa osmehom.

- Ja sam stavila silikone u grudi 2003. godine i izvadila ih poslije svega godinu dana. Bilo mi je teško da ih nosim. Leđa su me boljela. Nisam vidjela sebe u toj cijeloj priči, ali što da ne probam, tada je to bilo u trendu - ispričala je ranije.

Tina se pokajala zbog implantata

Pevačica Tina Ivanović nije krila da je išla pod nož kako bi imala bujno poprsje.

Ipak, iz današnje perspektive pevačica smatra da je bila nepromišljena, zbog čega je prošle godine odlučila da ih izvadi.

- Eh, da mi je bila ova pamet, a ove godine, nikada ne bih ugradile silikone. Pošto mi je to dosadilo i više mi se ne dopada ta plastika, odlučila sam da ih izvadim. Više nemam plastične grudi - kroz smeh je rekla Tina i dodala:

- Danas sve devojke liče jedna na drugu, užasno mi je to. Odlučila sam da hoću da izvadim i silikon iz usana i više da nemam ništa od toga. Znate kako Lepa Lukić kaže: "Hoćeš da probaš sve kao majmun", e, pa tako sam i ja, ali više to ne želim - rekla je Tina u "DeToxic" emisiji.

Tamara Đurić zamalo umrla zbog povećanja zadnjice

Tamara Đurić je 2017. godine imala velikih komplikacija kada je na jednoj privatnoj klinici u Beogradu korigovala zadnjicu, pa je usled komplikacija posle operacije završila na VMA, gde su je dugo lečili od sepse.

Tamara je sačekala da se kompletno oporavi nakon što joj je tim stručnjaka na VMA izvadio akvafilere koji su joj napravili haos u organizmu, pa je godinu dana kasnije posetila Istanbul, gde je u jednoj od najprestižnijih bolnica sredila zadnji trap, ali ovog puta prirodnim materijalima.

Kako su poznate dame izgledale pre vađenja silikona, a kako izgledaju sad, pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Tamara Đurić opet operisala nos: Zbogom, Majkl Džeksone!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    29. jul 2022 | 10:53

    Hajde pošto samo vi to znate, recite nam po čemu je poznata Tamara Đurić?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA