Vesna Zmijanac u problemu zbog muškaraca: Muvaju me dečaci, žele da piju kafu sa mnom

Kako kaže, uglavnom joj prilaze mlađi muškarci koji žele da je izvedu na piće

  • 6
Vesna Zmijanac Foto: ATA Images

Vesna Zmijanac otkrila je da joj se u poslednje vreme udvaraju uglavnom mlađi muškarci. 

Popularna pevačica progovorila je o svom privatnom životu i priznala joj prilaze muškarci, ali i da je muvaju preko Instagrama, kao i da im uvek odgovara.

- U mene su zaljubljeni, a ja se još nisam pronašla. Samo me dečaci muvaju. Pišemo jedni drugima. Oni mi pišu duge poruke, ja njima kratke. Meni treba neka fina duhovna ljubav. To su najveće ljubavi - rekla je Vesna, i otkrila da li je izašla na sastanak sa nekim od tih momaka:

– Pa nisam izašla sa osobama sa Instagrama. Dođu tamo gde pijem kafu, pa i oni popiju.

Kada ne nastupa, Vesna najviše voli da provodi vreme u kući na Bukulji, gde kuva celoj porodici i komšijama, a Nikolija Jovanović i Relja Popović su najzahtevniji.

- Kuvam Nikoliji, Relji, komšijama. Ove godine sam najviše na Bukulji, ne bih preživela u Beogradu na ovim na vrućinama. Tamo imam troje ljudi koji rade za mene i komšiluk koji voli moju hranu - istakla je Vesna za "Blic" i otkrila ko joj je zahtevniji po pitanju hrane, Relja ili Nikolija.

- Isti su mi jer su oboje vegeterijanci i oni su mi veliki problem pa moram za njih posebno. Nekada sam i ja bila vegeterijanka, kada su oni kod mene onda smo svi vegeterijanci, a kada odu jedem i meso. Kuvam im sve iz bašte. Vole sataraš, buraniju, sladak kupus. Slatkiše ne volim i ne znam ništa od dezerata da spremim, čak ni palačinke - iskrena je pevačica, koja ima veliku pomoć u kuhinji.

- Rea slaže krompir za musaku, a sada i ova mala počinje - rekla je Vesna i dodala da joj unuka ima sluha:

– Voli da peva, ima vrlo lep glas i ima sluha. Reaguje na pesme koje ja pevam, ali najviše voli mamine i tatine, ovu moderniju muziku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA