Kakva bomba! Karleuša objavila brutalnu fotku, pa tagovala Kanjea Vesta, evo i zbog čega

Pop zvezda objavila je na Instagramu novu fotku na kojoj pozira u dvorištu svoje vile na Dedinju dok na sebi ima minijaturni crni bikini koji je jedva pokrivao njene obline

  • 12
Jelena Karleuša Prinskin: Instagram/karleusastar

Svojim objavama na društvenim mrežama Jelena Karleuša često raspali maštu pratiocima, a sada je otišla korak dalje, a spomenula je i Kanjea Vesta. 

Pop zvezda objavila je na Instagramu novu fotku na kojoj pozira u dvorištu svoje vile na Dedinju dok na sebi ima minijaturni crni bikini koji je jedva pokrivao njene obline. Gornji deo kupaćeg u obliku školjki Jelena je obukla kako bi najavila nikad vrelije leto, pa je ispod slike objavila spisak nastupa u narednom periodu.

Na rukama je imala rukavice u beloj boji sa printom polumeseca, ali ono što je privuklo najviše pažnje jesu crne duboke čizme.

Interesantno je da je Jelena baš na tom mestu tagovala Kanjea Vesta s kojim se prati na Instagramu.

Razlog za to je zato što su čizme iz njegove kolekcije obuće. Poznato je da Jelena u svojoj garderoberu ima skupocene komade, između ostalog i iz brenda Kanjea Vesta. Konkretno, ove čizmice imaju neke od najvećih svetskih zvezda, a koštale su oko 1.000 evra.

Fotka je za svega pola sata imala preko 15 hiljada lajkova i nekoliko hiljada komentara, između ostalog i od Sofije Milošević koja je bila oduševljena Jeleninim izgledom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sneza

    22. jul 2022 | 22:16

    Verujem da Dusko odmara dusu posle ove, ali bukvalno. Devojcice su velike, sto vise kod bake na selo.

  • baba smilja iz darosave

    22. jul 2022 | 22:05

    Sigmund Frojd "prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida"

  • poruka

    22. jul 2022 | 22:16

    kanye slobodna sam zena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA