≫ 

Car ponizio Dalilu u uživo programu: Otkrio kako je izgledala pre operacija, "stid me je što sam bio sa njom"

- Ne mogu da verujem da sam sve to tolerisala i vraćala mu se - rekla je ona

  • 4
Zadruga 5 žurka Foto: Kobra

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević i Filip Car, gostovali su u emisiji "Narod pita", a napetost između njih bila je toliko velika da su ulazili u sukobe konstantno, a kap koja je prelila čašu bila je ta kada je on rešio svima da pokaže njene fotografije pre plastičnih operacija.

Filip nije štedeo zadrugarku, pa je otkrio da se čuo i sa njenom drugaricom, koja nije imala lepe reči za nju.

- Njena bivša drugarica mi je poslala jednu poruku. Rekla mi je da sam jedini ukrotitelj ovog zla, rekla mi je da je malo smirim i spustim na zemlju. Ja sam otkrio samo neke od detalja šta je ona radila - rekao je Filip.

- Gospođo, da li ste videli kako se Dejan ponašao prema njoj kakva je bila? Na početku sam bio divan i prošao loše, kada sam se promenio, odmah je promenila ploču. Njen otac je za nju rekao da je olo*, odro* i da nije moralna, šta drugo da pričam o njoj - rekao je Filip.

- Svako ko je bio sa njom, ona je njega krivila za probleme koje su imali. Ko mi god kaže da sam arogantan ili vulgaran, želeo bih da neko sedi od tih ljudi sa njom i oseti dozu toksičnosti. Ona je i u sek*u divlja, to me je jedino držalo, žao mi je što to govorim. Ona zna šta je zahtevala od mene. Ona je govorila da je prvi odnos imala sa 18 godina, a bila je trudna već sa 16. Njoj i njenoj porodici život sve vraća - rekao je Filip.

Dalila je onda progovorila i otkrila da je svesna koliko ju je Filip ponižavao tokom rijalitija.

- Da, svesna sam. Kada sam dala sebi oduška i skupila hrabrosti da vidim sve te klipove, muški sam podnela. Ne mogu da verujem da sam sve to tolerisala i vraćala mu se. Mnogi su mi govorili da se sklonim od njega, verovala sam da će biti bolje, a ne može da bude bolje. Kada sam pogleda sve što me zanima, svesta sam koliko je to strašno. On je omalovažavao mene, moju porodicu a ja sam tu zražila neku nadu u odnosu - rekla je Dalila, a onda je Car otkrio da se stidi što je bio sa njom.

- Da, sramota me je jer sam ušao sa udatom ženom u vezu. Sramota me je jer nije teklo onako kako je trebalo. Sramota me je jer sam se stalno vraćao u taj loš odnos. Ona je loš partner, kao žena i kao osoba je jako toksična i loša po nekog. Pored svega toga, žao mi je jer sam joj činio neke stvari - rekao je Car.

Video: Hoće li neko reagovati i hoće li ovaj nasilnik odgovarati? Jeziv snimak Filipa Cara kako davi Dalilu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😆

    23. jul 2022 | 10:55

    Samo Car moze da spusti ovu gaduru tamo gde joj je mesto - DNO!!

  • posiden

    23. jul 2022 | 11:04

    Svaki muskarac koji je bio sa njomtreba da se stidi!🤦🏻‍♂️😖🤦🏻‍♂️

  • Moskov

    23. jul 2022 | 12:51

    Nista ti care nisi bolji od nje krpa nasla zakrpu tako kod nas kazu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA