≫ 

Nataša Ninković proslavila 50. rođendan: Glumica doživela neverovatno iznenađenje, ovo sigurno nije očekivala

Izraz lica naše glumice govorio je više od hiljdu reči

  • 3

Glumica Nataša Ninković proslavila je jubilarni 50. rođendan u rodnom Trebinju, uz svoje najbliže, a oni su joj priredili neverovatno iznenađenje.

Lepa Nataša nije skidala osmeh s lica dok je stajala ispred torte na kojoj je bila napisana i njena godina rođenja (1972), i dok su joj prijatelji pevali rođendansku pesmu.

Međutim, u toki večeri glumicu je iznenadio Dejan Petrović sa svojim bendom, a izraz lica naše glumice govorio je više od hiljdu reči, tako da je malo reći da je bila oduševljena.

- Na prvi pogled reklo bi se da je nemoguće da se 12 muzičara pojavi neprimećeno i kao iznenađenje, ali uz pomoć Natašine porodice i prijatelja, uspeli smo da joj priredimo nesvakidašnje rođendansko iznenađenje - napisao je Dejan na svom Instagramu.

Započeli su sa pesmom "Čaršija", vanremenskim hitom Al Dina, a  glmica se već posle prvih strofa uhvatila za mikrofon, i pridružila pevaču.

Ni glumaca Sloboda Mićalović nije izdržala, pa je i ona zapevala "Kad zamirišu Jorgovani", i tako razveselila masu još više.

Video: Ko bi rekao da imaju 50 godina? Severinine vršnjakinje koje pršte kako izgledaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA