Janjuš otišao na letovanje u Crnu Goru: Bivša ljubavnica mu u blizini, a evo sa kim on provodi vreme

Janjuš i Ena su ostali u dobrim odnosima zbog ćerkice, a sada su odlučili da  letuju zajedno, te je bivši rijaliti učesnik podelio fotografiju sa ručka na kojoj je sa bivšom ženom i ćerkom

  • 2
Marko Janjušević, Maja Marinković Foto: ATA Images, Instagram/majaamarinkovic

Bivši rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš otišao je na putovanje u Crnu Goru sa bivšom suprugom Enom i ćerkom Krunom.

Naime, Janjuš i Ena nisu zajedno od četvrte sezone rijalitija Zadruga otkako ju je prevario sa Majom Marinković.

Oni su ostali u dobrim odnosima zbog ćerkice, a sada su odlučili da letuju zajedno, te je bivši rijaliti učesnik podelio fotografiju sa ručka na kojoj je sa bivšom ženom i ćerkom.

Ono što je mnogima zanimljivo jeste da je i Maja Marinković u Crnoj Gori sa dečkom Pecom Raspopovićem, te mnoge zanima da li će doći do njihovog susreta i kako će 0n izgledati.

Podsetimo, Janjuš je nedavno otkrio da ponovo živi kod supruge Ene ali i da nemaju intimne odnose otkako ju je prevario sa Majom Marinković.

- Živim kod Ene, može se reći da živimo zajedno. Ena i ja funkcionišemo zaista nikad bolje, ali ne spavamo u istom krevetu, ja spavam sa Krunom, to je njena želja, nisam dugo bio tu. Nismo bili intimni otkako sam je prevario. Iskreno, ne mogu da verujem da je ona mene primila nazad u kuću. Ona nikad ništa loše nije rekla o meni, nikad se nije mešala ni u šta. Ona je najbolja majka i žena - rekao je nedavno Marko.ž

Fotografiju Janjuša i Ene pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rv

    25. jul 2022 | 11:44

    I ona je stobom dok imas para boze gluposti .

  • stojadin pavlovic cole

    26. jul 2022 | 05:53

    Kakav mucenik nezna ni auto da vozi. Taj daNema rijalitia ne bi znao hleb da kupi toliko je nesposoban.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA