Aleksanda Prijović progovorila o nasledniku, pa priznala da je stroga i da viče na njega

- Kada me ne sluša vičem na njega, šta ću - rekla je pevačica

  • 0
Aleksandra Prijović restoran Nacionalna klasa Foto: ATA Images

Pevačica Aleksandra Prijović otvorila dušu i progovorila o festivalu na kojem je nastupala u Splitu, ali i o nasledniku Aleksandru.

Naime, Aleksandra je došla iz Splita gde je nastupala na Fusion festivalu, gde je bilo oko 20.000 ljudi, te ona ne krije sreću i zahvalnost koju ima zbog toga.

- Ja vama ne mogu da objasnim i da opišem kako je bilo, kako su me dočekali, videli ste, objavila sam snimak na Instagram profilu. Zahvaljujem se i ovim putem i kao što znate, bilo je više mojih kolega to veče, bilo je prelepo ja sam čak i ostala posle mog nastupa dok su pevali Saša Matić i Aco Pejović, ali je bilo nezaboravno i definitivno moj najlepši nastup do sada - rekla je Aleksandra i otkrika šta sluša njen naslednik Aleksandar:

- Voli sve i uglavnom kada pustimo neku drugu muziku, hoće mamine pesme jer je navikao verovatno zato što sam ja poslednjih par meseci stalno slušala, preslušavala i on je isto bio pored mene i slušao i sad samo traži da mu puštam.

Aleksandra uživa u majčinstvu, ali postoje trenuci i kada je sin ne sluša, pa ona otkriva kako rešava takve situacije.

- Kada me ne sluša vičem na njega, šta ću - rekla je pevačica i dodala da je stroga kad mora da bude.

- Trudim se da ne budem mnogo, ali znate i sami kakva su deca, idu dokle god mogu, nemaju granice - rekla je Aleksandra, a onda otkrila ko je strožiji roditelj, ona ili Filip.

- Pa ne znam, kako kad. Filip uglavnom bude super, neće da viče, ali kada jednom poludi onda je tu kraj - rekla je ona i otkriva koga Aleksandar više voli, Brenu ili Bobu.

- Voli sve, takvo je dete, da ko god dođe, a svi naši stalno dolaze, on je srećan, kada nema nikoga, on pita ''Ko će danas doći?'', ''Hoće li mi doći neko?'' - rekla je Aleksandra.

Nikada nije krila da joj je suprug Filip velika podrška u svemu, kao i da učestvuje u svakoj njenoj pesmi i albumu, a skromna je što se tiče činjenice da je pored Cece i Brene možda jedina mlada zvezda koja je stekla toliku popularnost.

- Ja pevam već 10, 12 godina i imala sam tu sreću da pesme koje sam do sada snimila odlično prolaze, da gde god da dođem publika me voli. Uvek sam verovala u sebe, radila na sebi, što se vidi. Sad za ovaj album sam uložila sebe kao nikada i to je moralo da se vidi, zato što se nikada ni za šta nisam toliko potrudila kao za ovo - završila Aleksandru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA