Gledateljka urnisala Dalilu: Poručila joj da ima harizmu "mrtve babe"

Tokom Filipovog gostovanja u "Narod pita", uključila se jedna gledateljka koja je brutalno izvređala njegovu bivšu devojku

  • 1
Dalila Dragojević Filip Car

Printskrin: Instagram/zadruga official

Dalila Dragojević pretprela je brutalne kritike na svoj račun i to od jedne gledateljke koja ju je uporedila s "mrtvom babom".

Otkako je izašla iz rijalitija, zadrugarka se suočava s osudom javnosti od strane publike, a mnogi su joj zamerili što je prevarila supruga Dejana sa Filipom Carem.

Tokom Filipovog gostovanja u "Narod pita", uključila se jedna gledateljka koja je brutalno izvređala njegovu bivšu devojku.

- Htela sam da pitam: "Kako je moguće da je ne prihvata ni jedna porodica?" Kada svi kažu da si loš čovek, a ti sama jedna govoriš da si dobar čovek. Mislim da je vrlo svesna šta je uradila i sa pravom ju je Filip ostavio - počela je ona i uporedila Dalilu i Maju Marinković, pa poručila Filipu:

- Što se tiče Maje, ali mislim, rang i nivo devojaka sa kojima si bilo, mislim stvarno. Hajde da uporedimo sve te devojke sa malom Anđelom. Naravno da tvoji roditelji neće biti okej da ti budeš sa takvim devojkama. Dalila ima harizmu mrtve babe. Htela bih da te pitam nešto: "Da možeš da vratiš vreme, da li bi se potrudio oko to veze sa Anom i pokušao da nju modeluješ po sebi ili da budeš sa Dalilom?" - upitala je gledateljka.

Filip je tada prokomentarisao:

- Nije ni Ana cvećka, tako da... Ne bih se mirio sa Dalilom. Jedino mi je žao tih nekih scena koje sam ja dozvolio i toga da napravim od sebe nešto što neko želi da ja budem. Ja smatram sebe puno inteligentnije od svih tih devojaka. Ne bih ja sebi smeo da dozvolim te neke situacije. Da mogu da vratim vreme, ja bih stupio sa Dalilom u odnos. Žao mi je što sam se upetljao u te neke stvari. Čim sam se ja upetljao u nečiji brak, onda taj brak nije dobar. Mislim da su oboje krivi što se njihov brak završio. Nije mi jasno bilo šta što su oni uzeli. Nije mi jasno da žena koja je pričala da ima sređen život, plače i uzima ljudima novac. Oboje što su nama prezentovali, ispostavilo se da nije bila istina - počeo je Filip i dodao:

- Nije mi žao što sam se upleo u neki brak. Ja sam probao nešto što sam ja hteo i gde sam bio zaljubljen, ja sam to uspeo da ostvarim. Ona je bila upoznata jako dobro sa mnom i ono kakav sam ja i kakav mogu da budem. Ja nisam znao šta ja dobijam i dobio sam jednu lažnu priču i jednu lažnu predstavu. Ne kajem se što sam ušao u odnos sa njom, nego što sam se vratio u odnos koji sam raskinuo. Uvek sam mislio da je tu nešto iskrivljeno. Mene je njeno arogantno i bezobrazno ponašanje koje mene dovede do ludila. Čim je u nekom okruženju, nešto ne štima, nešto nije dobro. Meni je i Dejan enigma i misterija. Od braka do svega što se pričalo, to mi je malo nejasno. Tako je neke stavri izneo a bio je tamo pet godina, pa i ta promena vere, mnoge stavri su enigma. Nisam bio ni sa jednom za ovih dvadeset dana, to je pohvala za mene - rekao je Car.

Gledateljka je tada rekla da ga je Dalila uništila.

- Ona je tebe navukla i ona je tebe ukanalila i izvlačila od tebe najgore. Dejan je neko ko je ušao u odnos kada je bio jako mlad, on je pokvaren. Ona je već prošla nešto, on je bio odličan materijal njoj za pranje - pričala je gledateljka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA