≫ 

Elena Kitić pobegla od problema i uživa na moru: Naslednica Mileta Kitića se skinula i pokazala previše

Ćerka Mileta Kitića i Marte Savić je odlučila da se opusti i otputuje na odmor, a kako se provodi, redovno obaveštava svoje pratioce putem Instagrama

  • 1
Elena Kitić Foto: Instagram/elenakitic
Elena Kitić Foto: Instagram/elenakitic

Elena Kitić Prinskrin: Instagram/elenakitic

Elena Kitić važi za jednu od najzgodnijih mlađih pevačica na domaćoj javnoj sceni, što je i dokazala novim vrelim snimkom na društvenim mrežama.

Ćerka Mileta Kitića i Marte Savić trenutno ima pauzu između nastupa, pa je odlučila da se opusti i otputuje na odmor. Kako se provodi, redovno obaveštava svoje pratioce putem Instagrama, a novom objavom zapanjila je sve.

Naime, Elena vreme provodi krstareći, a vrele kadrove sa broda, u kojima su u prvom planu njene grudi i zadnjica, podelila je sa svima.

Inače, pevačica se poslednjih dana našla na meti meti žestokih komentara zbog toga što je navodno prevarila Frana Pujasa tokom njegovog boravka u rijalitiju sa bivšim dečkom svoje najbolje drugarice Lee, Mihailom Miksom Vujićem.

Dugo se nije znalo u kakvom su odnosu nakon skandala, a Elena je nedavno objavila stori sa njom i stavila tačku na tu temu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA