Aleksandra Nikolić progovorila o prevari: "Dejan me ne bi prodao zarad neke separeuše za jednu noć"

Zadrugarka je otkrila da veruje svom dečku i da smatra da je on ne bi prevario zarad neke "separeuše"

  • 4
Aleksandra Nikolić Foto: Kobra

Aleksandra Nikolić prokomentarisala je to što se spekulisalo da ju je dečko Dejan Dragojević prevario u Crnoj Gori.

Zadrugarka je otkrila da veruje svom dečku i da je on ne bi prodao zarad neke jeftine devojke.

- Znam da su mnogi dušebrižnici brinuli toj prevari, ali Dejan i ja se čujemo konstantno, non-stop smo na vezi. Bile su tu neke devojke u separeu, ali on nije bio jedini muškarac u tom društvu, bio je tu i David i dosta njegovih drugara, tako da te devojke nemaju veze sa Dejanom, to su možda devojke tih prijatelja. Naravno da se to odmah povezuje sa prevarom, ali ja opet kažem da smatram da sam bila neko ko je fer i korektan prema Dejanu i neko ko mu je i dalje lojalan i on zna apsolutno sve o meni, zna svaki moj korak. Za sve se i konsultujemo i smatram da on ne bi to tako lako prodao zarad neke separeuše za jednu noć - počela je ona i dodala:

- Po prirodi ja sam ljubomorna, jesam, ali stvarno to nekako kontrolišem iz razloga jer znam kroz šta je on sve prošao i da njemu i najmanji pritisak stvara pakao i haos. Dosta sam se korigovala zbog toga. Meni su prvoj stigle te fotografije sa lažnih profila i stranica i ja sam njega odmah pitala šta je to, gde je on meni objasnio. Dečko je otišao na more sa svojim bratom i društvom šta da radim. Neka izađe, mlad je - kaže Aleksandra za "Pink.rs".

Video: Dragojevići u ludum provodu na moru: Dejan stavio kacigu i povukao nargilu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA