Dalila i Dejan podelili imovinu: Ona dobila kuću, psa i jutjub kanal, a on je tražio samo jedno

Da su podelili imovinu koju su zajedno stekli u braku, potvrđuje i Dejan Dragojević

  • 3
Dejan Dragojević Dalila Dragojević kuća

Foto: Marko Jovanović, ATA Images, Telegraf

Dalila i Dejan Dragojević rešili su da konačno podele imovinu koju su zajedno stekli tokom braka.

Par koji je podneo papire za razvod u "Zadruzi 5" uspeo je da se dogovori oko toga kome će šta pripasti posle pet godina braka.

Kuća u Gornjem Šepku, Jutjub kanal od kog su zarađivali na hiljade evra i pas Tedi ostaće Dalili, dok će Dejan dobiti samo automobil.

- Kuću u Gornjem Šepku su zajedno gradili i oboje su ulagali novac u nju. Pošto je sazidana na placu Dalilinog oca, dogovorili su se da posle razvoda pripadne njoj. Dejan joj je prepustio i Jutjub kanal od kog su živeli prethodnih godina, a rešio je i da joj vrati psa Tedija, kog je, dok su bili u "Zadruzi", čuvao njegov otac Goran. Tražio joj je samo automobil, koji je kupio od novca koji je zaradio u "Parovima" - priča izvor blizak bivšim supružnicima za Informer.

Sagovornik podseća da su Dalila i Dejan sve vreme trajanja "Zadruge" bili zvanično u braku, ali otkriva da su uspeli da se dogovore i oko podele honorara i nagrada koje su zaradili u rijalitiju:

- Rešili su da svako zadrži svoj novac. Dalili će posle razvoda ostati montažna kuća koju je osvojila kao drugoplasirana takmičarka "Zadruge 5", dok će Deki, pored honorara, zadržati i 50.000 evra koje je dobio kao pobednik.

Da su podelili imovinu koju su zajedno stekli u braku, potvrđuje i Dejan Dragojević.

- Ne želim ništa od Dalile! Ostavio sam joj kuću, Jutjub kanal, a vraćam joj i psa. Tediju smo izvadili pasoš i uskoro ćemo ga poslati u Gornji Šepak. Jedino sam joj tražio automobil, koji sam ja kupio - kaže Deki, dok njegova bivša supruga dodaje:

- Kuću sam gradila s mnogo ljubavi i ne dam je nikome. Da je tražio deo, isplatila bih mu pare, ali je rekao da je ne želi. Tražio je samo auto, to je i dobio. Uskoro će poslati nekog po njega u Gornji Šepak. Ključevi ga čekaju!

Video: Prvi susret Dalile i oca Husa posle Zadruge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA