Teodora progovorila o dečku i planovima za budućnost: "Nisam više klinka, ne bih da gubim vreme sa nekim"

- Naravno da pored uspeha koji doživljavam svakodnevno želim da se ostvarim i kao majka i kao žena, ko još nije u tom fazonu, to su prelepe stvari - rekla je Teodora

  • 2
Teodora Džehverović Printskrin: Youtube/KONTRA SHOW

Pevačica Teodora Džehverović već duže vreme uživa u skladnoj vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem, a ovom prilikom je otkrila da se trudi da što više vremena provodi sa svojim izabranikom, jer je već ušla u radno leto.

- Uživamo koliko možemo, jer sada počinjem da radim baš dosta, i sada nam je svaki trenutak dragocen pa se trudim da ga iskoristimo što više možemo. Odmah sam mu rekla, da su mediji takvi, kada napišu da smo raskinuli, da smo nešto rekli, mora da se navikne na te stvari, ali mi je samo krivo zbog naših bliskih ljudi, koji nas pitaju da li je sve u redu i šta se dešava, to me samo nervira, mada ja sam se navikla na te stvari - rekla je Teodora, a onda otkrila da li planira u skorije vreme da se ostvari u ulozi majke.

- Ove godine ne, jer to su neke stvari koje i ne mogu da se planiraju. Mada tako kad kažem zvuči kao neki kliše, ali ne znam šta me sutra čeka... Naravno da pored uspeha koji doživljavam svakodnevno želim da se ostvarim i kao majka i kao žena, ko još nije u tom fazonu, to su prelepe stvari - rekla je Teodora, a onda progovorila o vezi sa Ninom, te otkrila da li na tom polju ima nekih planova:

- Sa Ninom mi je jako lepo, ali ne volim o tome da pričam, jer kad bi ja rekla nešto, odmah bi rekli "eto vidiš ona se udala". Možeš samo da se nadaš i da radiš na tome u čemu ti je sada lepo. Meni je sa njim lepo i radimo na tome da se možda sutra dese neke takve stvari.

- Više nisam klinka, tako da sigurno ne bih gubila vreme sa nekim. Ako mi sa nekim ne prija i ako mislim da možda jednog dana ne možemo da funkcionišemo ne bih bila u vezi - rekla je Teodora za Blic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    26. jul 2022 | 19:45

    Мрш у качарево тамо нађи мужа доста фаћкања по бгд неће качарево из тебе а ти бежиш

  • Igor

    26. jul 2022 | 21:30

    Al si izabrala 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA