"Peca će živeti sa Majom u Novom Sadu": Aleksandra će morati da se iseli iz stana, vraća se u Kaluđericu?

- Maja želi da još više povredi Aleksandru - rekao je izvor

  • 7
Aleksandra Subotić, Peca Raspopović i Maja Marinković

Foto: Instagram/sandrasuboticss, Youtube/Aleksandra Subotic, Nikola Anđić

Pored toga što je ostala bez partnera Predraga Pece Rospopovića zbog Maje Marinković, Aleksandra Subotić kako se navodi, će najverovatnije ostati i bez nekretnine u Vojvodini. 

Subotićka trenutno boravi u Crnoj gori sa decom na odmoru, a kako izvor za "Blic" navodi, Aleksandra se neće vratiti u njihov zajednički stan u Novom Sadu, jer će Peca tamo živeti sa Majom.

Aleksandra je potpuno slomljena. Trudi se da se to na društvenim mrežama ne vidi, ali kako može da se oseća nakon svega što joj je Peca priredio. Iako je prvobitni plan bio da Maja ostane sa decom u Novom Sadu, on se predomislio – započeo je izvor za "Blic" i dodao:

Peca i Aleksandra se nisu dogovorili konačno za stan u Novom Sadu, ali će najverovatnije on tamo biti sa Majom jer ga ona nagovara. Pored svih stanova koje on poseduje, Maja želi da još više povredi Aleksandru, te bi život u do juče njenom stanu, bio završni udarac.

Podršku joj pruža otac Karađorđe, koji je već za naš sajt rekao da će živeti kod nje.

Aleksandra se posle mora vraća u Kaluđericu gde će neko vreme živeti sa decom dok ne pronađe stan. Plan je da iznajmi nešto i da ostane u Beogradu da radi i živi i da tu nađe izvor finansija – objasnio je izvor blizak Aleksandri i dodao:

Peca želi da je finansijski obezbedi, a ona se zbog toga nada pomirenju. Njihov odnos će se malo iskristalisati kada se vrate sa odmora, ipak imaju zajedničko dete.

Video: Maji Marinković ogromne grudi samo što ne ispadnu iz žutog bikinija: Snimala se kako uživa s Pecom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Osveta je cudna

    26. jul 2022 | 20:06

    Ovako sam ja muza izbacila iz stana,i dovela njegovog drugara.Sada smo u srecnom braku ;)

  • Др

    27. jul 2022 | 09:17

    И!? Да се потресемо или радујемо!?

  • Febo

    27. jul 2022 | 18:11

    I?Njegove pare,njegov stan,a starlete nek razmisljaju gde ce i sta ce(to vazi i za Majakitu,nema sansi da on ostane sa njom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA