Dragana Katić posle 24 godine napušta Grand?

- Dragani je ponuđeno i mesto urednika jutarnjeg programa onih dana kad ga ona radi, što joj predstavlja veliki izazov i zadovoljstvo

  • 5
Dragana Katić

Printskrin: Youtube/Nikad nije kasno

Voditeljka Dragana Katić navodno napušta Grand posle 24 godine i prelazi na Pink televiziju.

Naime, izvor blizak voditeljki koji je želeo da ostane anoniman otkriva detalje medijskog transfera koji će obeležiti 2022. godinu.

- Dobro je poznato da ponude za nove poslovne angažmane dolaze u junu kada je kraj televizijske sezone, pa je tako i Dragana ovu ponudu dobila nedavno - rekao je izvor i dodao:

- Predlog da se pridruži ružičastom jatu došao je kao posledica želje čelnika Pinka da u svojoj medijskoj kući okupi najpoznatije voditeljske zvezde. Dragana je godinama vodila programe koji su po svom žanru bili isključivo muzičke i zabavne emisije, a kako sada stvari stoje, na Pinku će se vratiti televizijskom formatu koji ju je i proslavio.

Iako je mlađe generacije jako dobro znaju, ne sećaju se svi da je Katićeva karijeru počela na Radio-televiziji Beograd i da je tada sa čuvenim Banetom Vukašinovićem vodila Jutarnji program.

- Dragana bi na Pinku trebalo da bude glavno i vodeće lice novog koncepta Jutarnjeg programa koji će startovati od septembra. Ponuda joj se izuzetno dopala jer pored toga što je vraća u njen primarni žanr i zabave i informative, pruža joj priliku da se i novoj i staroj publici prikaže u punom sjaju svog dugo godina sticanog iskustva - objašnjava izvor.

- Uz to što će biti voditeljka, Dragani je ponuđeno i mesto urednika jutarnjeg programa onih dana kad ga ona radi, što joj predstavlja veliki izazov i zadovoljstvo. Na taj način moći će da obrađuje i one teme koje i nju lično potresaju, inspirišu i tangiraju - završio je izvor za Alo.

Karijera duga 36 godina

Katićeva započinje karijeru 1986. godine na TV RTB. Pored jutarnjeg programa, vodila je i emisije "Leto na Adi", "Nedeljno popodne", kao i dodele nagrada i festivale "Oskar popularnosti" i MESAM. Najveći uspeh ostvaruje kao voditeljka emisije "Grand šou", a član Grand produkcije je od njenog osnivanja 3. decembra 1998. godine. Poslednjih godina gledali smo je kao voditeljku veteranskog muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno".

Oprobala se i kao glumica kada je 2005. godine u seriji "Ljubav, navika, panika" igrala Lili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA