Sat na ruci vredi čak 187.000 evra: Ćerka Željka Mitrovića i njen verenik milijarder se hvale luksuzom

Za razliku od Kristine koja se pohvalila skupocenom torbom, njen verenik se pohvalio luksuznim satom

  • 36
Kristina Mitrović Foto: Instagram/sixchick

Naslednica Željka Mitrovića Kristina Mitrović i njen verenik, milijarder Ilija, uživaju u suvom luksuzu, a on se sada pohvalio i novim satom koji košta neverovatnih 187.000 evra. 

Ovaj popularni par proputovao je ceo svet, a trenutno uživaju na odmoru u Monaku. Tamo su otputovali Ilijinim avionom. 

- Monako, stižemo - napisala je Kristina, dok je u kadru bila njena skupocena "Dior" torba koja vredi nekoliko hiljada evra. 

Za razliku od Kristine, njen verenik se pohvalio luksuznim satom.

Naime, dok je snimao svoj privatni avion, Iliji je u kadru bio i detalj na ruci koji vredi čitavo bogatstvo.

U pitanju je model jednog luksuznog brenda satova, namenjen za one sa dubljim džepom i košta čak 187.000 evra, piše na zvaničnom sajtu koji se bavi njegovom prodajom. 

Inače, Kristina i Ilija su se upoznali tokom školovanja u Velikoj Britaniji i žive u Londonu, a Željkova ćerka redovno kači na svoj Instagram profil slike kako uživaju u luksuzu. Svakog jutra je dočekaju buketi cveća i pokloni, a njihovi stajlinzi i skupa kola privlače veliku pažnju javnosti.

On je naslednik porodične kompanije koja se bavi proizvodnjom uranijuma. Kristinin budući suprug ima privatan biznis koji vodi u Londonu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a ima i svoj privatni avion, obezbeđenje, vozače i veliki broj skupocenih automobila.

Ilija se nedavno pohvalio i mnogo skupljim komadom sata marke "Richard Mille" kojem cena doseže neverovatnih 700 hiljada evra. Toliko je skup da ga jako retko možemo videti na nečijoj ruci, osim na najbogatijim muškarcima sveta. 

Osim što voli skupocene satove i markiranu odeću, prema fotografijama, mediji zaključuju kako cigare marke Tompus ne ispušta iz ruku. Za takvu jednu cigaretu zna da izdvoji i do hiljadu evra. Često se zna pohvaliti kako jede u ekskluzivnim restoranima gde se za ulazak plaća i godišnja članarina i do nekoliko stotina britanskih funti.

Video: Verenik priredio ćerki Željka Mitrovića noć za pamćenje: Čak je unajmio i pijanistu u sobi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eh

    28. jul 2022 | 09:14

    A ona na svakoj slici pre tužan pogled čak i kad se nasmeje a to je tako retko. Dečko joj je ružan bas. A i pomalo jeziv.

  • tea

    28. jul 2022 | 10:37

    pored svega izgledaju smesno,pogotovo on sa svojom frizuromi i ona pored njega bez trunke zivota u sebi olicenje tuge i dosade.

  • Stefan

    28. jul 2022 | 08:39

    A on je strasan lepotan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA