≫ 

Aco Pejović ogolio dušu: Živeo sam u domu koji je bio hladan i oronuo, majka je odlazila kući u suzama

- Baš je bilo kao u vojsci - ispričao je pevač

  • 5
Aco Pejović, Druženje sa medijima Foto: Nikola Tomić

Pevač Aco Pejović već kao dečak pokazivao je intersovanje za muziku, a njegovi roditelji brzo su primetili njegov talenat, pa su se zbog toga odlučili da ga upišu u muzičku školu, a kako su živeli u Prijepolju jedina opcija je bila da se on na neko vreme preseli u Podgoricu.

Aco otkriva da mu nimalo nije bilo lako da sa 14 godina bude sam u drugom i velikom gradu, i to u domu za učenike gde je morao da se prilagodi uslovima života na koje nije navikao.

- Imao sam 14 godina i to je za mene negde bio mučan periodu. Bio sam u đačkom domu koji je bio oronuo, hladan, sa sobama gde je bilo po šestoro, sedmoro ljudi i zajednička kupatila. Ali Bože moj, sve zbog muzike - prisetio se Pejović tog perioda, a potom i osećanja koja su ga obuzimala nakon odlaska iz porodičnog doma.

- Nisam plakao ali su mi noći bile teške. U gradu si gde nikoga ne znaš, ali apsolutno nikoga. Stresno je bilo jer sam bio klinac. Treba da se snađeš, da izguraš tu priču zbog koje si došao - rekao je pevač.

U toku perioda školovanja, sreću i radost u pevaču budili su vikendi koje je provodio uz roditelje.

- Možda sam jednom mesečno uspevao da odem kući. Radovao sam se maminoj kuhinji, nisam mogao da nosim hranu u dom jer nije bilo mesta gde da je držim. Baš je bilo kao u vojsci. Sećam se da je majka nakon što me je posetila tamo jednom prilikom, otišla kući u suzama. Onda se posle deset dana otac pojavio i rekao: "Moram da ti promenim dom. Majci se ne sviđa u kakvim uslovima živiš" - ispričao je Aco u emisiji "Iz profila".

Video: Spektakularni koncert Aca Pejovića na Tašmajdanu: Publika u glas s njim pevala svaku pesmu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cinki

    27. jul 2022 | 18:43

    Jos jedna tuzna prica, jos jedan milioner iz blata..

  • Zar je bitno

    27. jul 2022 | 19:17

    Kakav pateticar.... ajde molim te folirantu. Daj pola para za nezbrinutu decu kada si vec toliki pateticar. Uvek od njega neke pateticne price a pare mu vire iz usiju.

  • tužni

    27. jul 2022 | 18:52

    pa šta,nisi jedini koji je tako živeo!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA