Čekala ju je velika karijera u ZG, bila je u rijalitiju, a onda se tajno udala: Evo kako izgleda Cucin muž

Cuca je pronašla svoju srodnu dušu i udala se pre dve godine, a svoje venčanje sakrila je od javnosti. Samo je objavila fotografiju sa suprugom na dan venčanja u venčanici

  • 6

Pevačica Ivona Negovanović Cuca  pokazala je svog supruga, javnosti nepozantog muškarca, sa kojim je u braku dve godine. 

Nekadašnja takmičarka "Zvezda Granda" objavila je na Instagram nalogu fotografiju sa svojim suprugom.

Ovo je zaintrigiralo njene pratioce, posebno jer poslednjih godina nije prisutna u medijima, ali i zbog toga što ne objavljuje tako često slike sa njim.

Inače, izvor blizak pevačici otkrio je nedavno da je ona danas u srećnom braku, kao i da se udala u septembru 2020. godine, a svoje venčanje sakrila je od javnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Ivona Negovanovic Cuca 💕💖💕💖💕 (@cuca_official)

Tada je objavila samo fotografiju sa suprugom na dan venčanja dok su pozirali, ona u venčanici, a on u odelu.

Podsetimo, Cuca je učestvovala i u rijalitijima "Parovi" i "Farma", gde je otkrila da joj je sestra poginula u saobraćajnoj nesreći kada je imala samo 18 godina, a da se sa drugom sestrom posvađala i da ne pričaju.

- Više nemam sestru. Napravila je grešku i izgubila me za sva vremena. Jedna sestra mi je poginula, u kolima sa dečkom. Imala je nepunih 18 godina, ostali su na mestu mrtvi - pričala je Cuca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA