Jelena Rozga zabrinuta za svoje zdravlje: "Često završim kod lekara zbog štitne žlezde"

Pevačica je nedavno ponovo morala da promeni terapiju

  • 2

Pevačica Jelena Rozga već godinama ima problema sa štitnom žlezdom, zbog koje joj je pre nekoliko dana i pozlilo, pa je hitno oti[la kod lekara.

Hrvatska muzička zvezda se priprema za veliki koncert u Splitu, koji je najavila za 11. februar 2023, a publici posle dvanaest godina, koliko je prošlo od prethodnog u njenom rodnom gradu, priprema brojna izenađenja i pravi spektakl.

Ipak, ovih dana je zabrinuta za zdravlje jer je se pre nekoliko dana nije osećala dobro, te se odmah uputila ka bolnici.

- Prošlog ponedeljka sam bila tako srećna, jer sam u studiju napravila dobar posao. Došla sam kući, prošetala psa i bilo mi je malo loše. Bila sam kod doktora i pokazalo se da štitna luduje, pa promena terapije… Svako malo imam problema s tom štitnom, jednostavno mi ne da mira - izjavila je Jelena za Radio Dalmaciju.

- Doktor Punda, koji je moj endokrinolog već godinama, komentarisao je - žilava ti je štitna žlezda, ne da se, žilava je kao i ti - otkrila je Jelena Rozga, koja je priznala da najveću tremu ima upravo kada peva u svom Splitu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Margit

    29. jul 2022 | 10:57

    Volim Vase pesme i rado ih slusam, a sto se tice stitne zlezde tu je tesko izdozirati th. Moj predlog je malo sami koriguje th. malo vise ili malo manje uzmite lek zavisi kako se osecate jer Vi to najbolje znate,lekari prate samo nalaze. Ja to tako radim 40 godina i ok sam.

  • Čupričanin

    29. jul 2022 | 11:05

    Najlepsa hrvatica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA