Viktorija i Marko Osmakčić ponovo zajedno: "Zapostavila je svoje dete zbog čoveka koga je nazivala monstrumom"

- Niko ne podržava i ne odobrava ovaj odnos - rekao je izvor

  • 0
Marko Osmakčić i Viktorija Mitrović Foto: ATA Images

Bivša zadrugarka Viktorija Mitrović razbesnela je javnost nakon navoda da se pomirila sa bivšim dečkom Markom Osmakčićem.

Naime, nakon što je Marko pobegao iz Zadruge, Viktorija je zbog celokupne situacije očistila njihovo dete, a kako se sada navodi, ona mu je oprostila sve, i nastavili su tamo gde su stali.

- Marko i Viktorija pomirili su se odmah po njenom izlasku iz rijalitija. Kako bi izbegli radoznale poglede, oni su odlučili da iznajme stan u Kumodražu, gde se vidaju kada god je Marko u Srbiji. Ne žele da se javno eksponiraju i da ih mediji vide zajedno - rekao je izvor blizak skandaloznom paru.

- Viktorijina porodica ne želi ni da čuje za Marka, očajni su zbog njenog ponašanja u rijalitiju. Po izlasku iz Zadruge ona je zapostavila svoje dete da bi se vidala sa čovekom kojeg je nazivala monstrumom i zbog kojeg je abortirala. Ni Markova okolina ne odobrava ovu vezu, neće da čuju za Viktoriju. Njegovi prijatelji, porodica... Niko ne podržava i ne odobrava ovaj odnos. Upravo zbog toga, oni su odlučili da se vidaju u tajnosti ne bili izbegli dodatni pritisak i osudu javnosti i najmilijih - objašnjavao je sagovornik, koji ističe da Viktorijina porodica moli bivšu zadrugarku da potraži stručnu pomoć.

- Oni su svesni da su toksični, ali ne mogu da se razdvoje. Porodica već diže ruke od njih, Viktoriju čitavo okruženje osuđuje, ponaša se kao da nije svesna da je majka maloletnog ženskog deteta. Viki je trenutno razuzdana, samo o Marku misli i sve joj je usmereno na odnos s njim. Njeni žele da ode kod psihologa, ali ona neće ni da čuje - rekao je za kraj sagovornik za Alo.

Video: Hoće li nasilnik više odgovarati za udaranje žena u Zadruzi?! Osmakčić ponovo ošamario trudnu Viki

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA