Pejović prekinuo koncert, pa dozivao Hitnu pomoć: Drama na nastupu, detetu se slošilo

Dok je pevao svoje hitove, Pejović je primetio da se jednom detetu slošilo, te je prekinuo svoj nastup i zatražio od prisutnih da se pozove lekar i policija

  • 1
Aco Pejović, Koncert na Tašmajdanu Foto: Nikola Tomić

Pevač Aco Pejović nedavno je održao koncert u Novoj Varoši, a tokom njegovog nastupa desila se drama kada se jedno dete onesvestilo. 

Naime, dok je pevao svoje hitove, Pejović je primetio da se jednom detetu slošilo, te je prekinuo svoj nastup i zatražio od prisutnih da se pozove lekar i policija.

Aco je apelovao na organizatore koncerta da pošalju nosila i medicinsku pomoć, kako bi se detetu, koje se onesvestilo ukazala prva pomoć.

- Molim vas, ambulantna kola da dođe ovde, neko je u lošem stanju, brzo, brzo! Je l ima neko od medicinara? Je l ima neko od doktora da dođe? Šta da radim? Ja zovem Hitnu, ali niko ne čuje! - započeo je Pejović, pa dodao:

@savicmilena♬ original sound - Милена Савић

- Dete je u nesvest palo, a nemate nosila, nemojte da mi se pravdate, nosila najobičnija! Ja doniram, lično ću 10 nosila kupiti i donirati Novoj Varoši! Ovo je sramota! - povikao je Pejović.

Pejović je dobio ogroman aplauz, kako zbog humanog gesta, tako i zbog toga što je pokazao ljudskost, prekinuvši koncert kako bi pozvao pomoć.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA