Misterija pesme koju šeruje cela Srbija: Ko su Vasko Žabata i Ceca Mecata?

U originalu, pesma se zove "Kombajn - vršalica" i stara je osam godina. Ipak, tek kada je stigla do Srbije, postala je ogroman hit

  • 3

Da li ste u poslednjih nekoliko dana na društvenim mrežama naišli na objave i mimove u kojima se pominje "Vasko žabata"? U pitanju je pesma bugarskog romskog benda "Kamčia orkestar" za kojom su Srbi "poludeli".

Iako nema nikakvog smisla, numera je, po mišljenju mnogih interesantna i pevljiva, zbog čega ne prestaje da se priča o njoj. 

U originalu, pesma se zove "Kombajn - vršalica" i stara je osam godina. Ipak, tek kada je stigla do Srbije, postala je ogroman hit.

Mnoge je posebno oduševio refren koji glasi: "Na kitarata Vasko žabata, toi ste sviri dragi gosti samo za vas", što u prevodu znači: "Na gitari je Vasko žaba, on će svirati, dragi gosti, samo za vas".

Ipak, nije samo "Vasko žabata" zvezda. Kolega je u drugom refrenu opevao i pevačicu benda: "Na mikrofona Ceca mecata, toi ste pei dragi gosti samo za vas", odnosnu u prevodu: "Na mikrofonu je Ceca medved, ona će pevati, dragi gosti, samo za vas".

To je bilo dovoljno da neki od obožavalaca pesme naprave veliki "hajp", pa se na društvenim mrežama samo o tome priča.

Neki su otišli i korak dalje, pa su na Jutjubu napravili verziju samog refrena kako "Vasko žabata", tako i "Ceca mecata" u trajanju od po sat vremena i više. 

Malo je reći da je bugarska grupa postala zvezda mimova na Tviteru i drugim društvenim mrežama, pa pojedini komentarišu da imaju ozbiljan problem i da ne mogu da izbace pesmu iz glave.

- Mozak mi je tako devastiran da u njemu nema više ništa, samo jedan hor koji neprekidno peva "Vasko žabata na gitarata". moj mozak se polako ali sigurno pretvara u kašu uz beskonačni remiks na kitarata Vasko žabata / ljuuudi, zagađenje je sve veće. Jutrić kafata Vasko Žabata - neki su od komentara na Tviteru.

I brojni mimovi su nastali zahvaljujući ovom bendu. Neki su pomešali pevača benda sa gitaristom, pa je stiglo i objašnjenje ko je ko.

Video: Bugarska seks bomba se zahvalila Đokoviću zbog ovog video snimka iz svlačionice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бугарин

    4. avgust 2022 | 00:12

    Погрешили сте у тексту песме, иде: "...тја ште пеје" она ће да пева / она ће певати. Поздрав за све добре људе, живела српско-бугарска федерација!

  • tuta bugarin

    29. jul 2022 | 16:50

    mecata=meso a mecka mecka medved

  • coa

    5. septembar 2022 | 17:35

    bugarska seks bomba?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA