Ovako izgleda Jovana Jeremić nakon izlaska iz policije: Četiri sata govorila o jezivim pretnjama

Između ostalog, među pretećim porukama bilo je i onih sa sadržajem da će da je siluje čovek Velje Nevolje

  • 19
Maja Marinković, Pink, potpisivanje ugovora, Zadruga 6 Foto: ATA Images

Novinarka Jovana Jeremić upravo je napustila policijsku stanicu za Grad Beograd nakon što je podnela prijavu protiv lica koje joj je slalo preteće poruke.

Ona je u policiji ispričala svoja saznaja o pretnjama.

- Maja Marinković će biti privedena na saslušanje, i svi koji su učestvovali u ovome biće saslušani i kažnjeni-  rekla je voditeljka posle izlaska iz policijske stanice.

Inače, nepoznata osoba počela je da uznemirava Jovanu zbog njenog sukoba sa starletom Majom Marinković koju je voditeljka iskritikovala jer je preotela muža najboljoj drugarici Aleksandri Subotić.

- Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al' sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj - navedeno je u poruci. S obzirom na to da Jovana nije odgovarala, usledile su pretnje: - Ćutiš, fukso. Kažu iz MUP, pocepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji "tigrovi", pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamenićeš ga ku**em za ceo život. Ceo život ćeš da pušiš ku**eve. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smeje ti se cela scena - navedeno je.

Jovana Jeremić policiji je pokazala jezive poruke.

- Animator za majmune kraj vaših malih ekrana. Sramno za vas dr mr Jovana Jeremić. Je*ote život, nije li te stid. Uništićemo te iz Principa. Jer, s nama uvek Nevolja. Misliš, ako je Velja pao, da nismo podelili pozicije. Ko će koga, mater ti u pi*ku jebem. Sledeću utakmicu izlazi parola posvećena tebi. Skandiraće ti cela tribina - navodi se u pretećim porukama upućenim Jeremićevoj.

Podsećanja radi, Jovani Jeremić upućene su pretnje telefonskim putem, a Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokreće istragu.

- Proverićemo sve navode novinarke Jovane Jeremić u vezi pretnji koje su joj upućene telefonskim putem, a sve u cilju utvrđivanja postojanja krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti i utvrđivanja identiteta posiljaoca poruka preteće sadržine - rekli iz pomenutog tužilaštva.

Između ostalog, među pretećim porukama bilo je i onih sa sadržajem da će da je siluje čovek Velje Nevolje.

Video: Jovana Jeremić plače zbog pretnji koje dobija od čoveka Velje Nevolje: Piše mi da će da me siluje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA