≫ 

Tamara Đurić: Tužiću Jovanu Jeremić, a Maja Marinković mi nije prijatelj, nego poznanica

"Nije bitno da li je to Maja ili bilo ko, ona sve vreme govori "one", ona mene sve vreme u svom intervjuu stavlja u isti koš sa Majom Marinković. Svaka čast Maji, ali ona i ja nismo isto", rekla nam je Đurićeva

  • 12
Tamara Đurić  Maja Marinković  Jovana Jeremić Foto: ATA Images, Kobra, Prinskrin: Youtube/ Novo jutro

Novinarka Jovana Jeremić ispričala je pred kamerom našeg portala, kako joj čovek Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, šalje preteće poruke zbog rasprave koju je danima putem društvenih mreža vodila sa bivšom rijaliti učesnicom Majom Marinković. 

Kako nam je Jovana rekla, s pretnjama je počeo u dva noću, a pozvao se na Tamaru Đurić i rekao kako je od nje dobio broj telefona.

Tamara se ovim povodom sada oglasila za Telegraf.rs i rekla da će podneti tužbu, ali je tom prilikom istakla i da joj je Maja Marinković draga, ali da joj nije prijatelj.

- Sinoć su me zvali novinari. Rekli su mi o čemu se radi, ali sada mogu malo opširnije da pričam jer sam videla ceo njen intervju. Meni je iskreno žao nje, pre svega žao mi je njenog mentalnog stanja, ali iskreno mi je žao ovo nije podrugljivo - započela je Đurićeva, pa dodala:

- Meni je žao nje kao očigledno psihički neuravnotežene osobe, a kao drugo, sebi dati za pravo na jednu takvu optužbu, ja sam ništa manje majka, i ništa manje žena nego ona, imam i ja svoje dete. Ja ne znam zbog čega, i čime je ona sebi dala slobodu da govori kao da zna, ili da ona mene već optužuje da sam ja dala njen broj. Zašto bih ja to radila? Ko je meni Maja Marinković?Ja nju poznajem, ali Jovanu poznajem duže, Maja mi jeste draga, ali mi nije prijatelj jer se kratko se poznajemo, nego poznanica, čak i da jeste prijatelj, to nije moj model ponašanja, koliko puta do sada sam bila u medijima?

Tamara je istakla da nikoga nije tužila do sada, ali da ne želi da je stavljaju u isti koš sa Majom Marinković.

- Nikoga do sada nisam tužila, ali na ovakav način da se pomine moje ime, i da se poredi sa bilo kim. Nije bitno da li je to Maja ili bilo ko, ona sve vreme govori one, ona mene sve vreme u svom intervjuu stavlja u isti koš sa Majom Marinković. Svaka čast Maji, ali ona i ja nismo isto. Ja nisam u verbalnom konfliktu sa Jovanom, tako da ona ne može da kaže njih dve ne mogu da budu kao ja - rekla nam je Đurićeva, a zatim rekla da Jeremićeva zaboravlja da je i sama bila deo rijalitija o kojem sada ne priča pozitivno:

- Ona nije urednica na televiziji 20 godina, da se prisetimo da je do juče bila obučena kao cirkuska plesačica i da je vodila rijaliti koji sad pljuje, znači ona sada pljuje po nečemu od čega je živela, i hranila svoje dete. Tako da će sutra pljuvati i ono što sada radi, ona ima indikcije da pljuje ljude i da pljuje iza sebe i po sebi, ali mene neće pljuvati.

Zbog svega navedenog, Tamara je rešila da tuži Jovanu Jeremić.

- Ja ću sada napraviti kontratužbu, i ja bih naravno želela da policija radi svoj posao, i da oni utvrde ko je kriv, i taj ko je kriv da bude osuđen, iako je to banalna stvar, jer iz te banalne stvari može da se dogodi nešto ozbiljno, ali ne želim da se prst upire u mene iz čista mira. Može da upliće bilo čije ime i prezime, ali to njoj ne daje za pravo da mene upoređuje sa Majom Marinković, ili sa bilo kim drugim. Nije ona veličastvenija od mene, a nije ni njeno dete veličanstvenije od mog - zaključila je Đurićeva.

Pomenuti intervju Jovane Jeremić pogledajte odmah ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA