Jovana Jeremić: Tamara je inteligentna, mene je začudilo kada se Veljin čovek pozvao na nju, to nije njen nivo

Jeremićeva je dala izjavu u policiji, a nakon toga je rekla da je iznenađena jer je Đurićeva pomenuta u pretećim porukama koje je dobila

  • 15
Tamara Đurić i Jovana Jeremić Foto: ATA Images

Novinarka Jovana Jeremić ispričala je pred kamerom našeg portala, kako joj čovek Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, šalje preteće poruke zbog rasprave koju je danima putem društvenih mreža vodila sa bivšom rijaliti učesnicom Majom Marinković.

Kako nam je Jovana rekla, s pretnjama je počeo u dva noću, a pozvao se na Tamaru Đurić i rekao kako je od nje dobio broj telefona.

Jeremićeva je juče dala izjavu tim povodom u policiji, a nakon toga je rekla da je iznenađena jer je Đurićeva pomenuta u pretećim porukama koje je dobila.

- Sa Tamarom nikada nisam imala loš odnos. Tamara je inteligentna. Mene je začudilo da se ovaj poziva na nju kako mu je dala broj. Ona mi ne deluje kao devojka koja "udara" ispod pojasa. Pričam sada iskreno... Ne znam šta će policija da utvrdi, ali mislim da će sve one biti ispitane - rekla je Jovana za Informer.

Inače, Tamara se nakon optužbi Jovane Jeremić, oglasila za Telegraf.rs i rekla da će podneti tužbu, ali je tom prilikom istakla i da joj je Maja Marinković draga, ali da joj nije prijatelj.

- Nikoga do sada nisam tužila, ali na ovakav način da se pomine moje ime, i da se poredi sa bilo kim. Nije bitno da li je to Maja ili bilo ko, ona sve vreme govori one, ona mene sve vreme u svom intervjuu stavlja u isti koš sa Majom Marinković. Svaka čast Maji, ali ona i ja nismo isto. Ja nisam u verbalnom konfliktu sa Jovanom, tako da ona ne može da kaže njih dve ne mogu da budu kao ja - rekla nam je Đurićeva.

(Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    30. jul 2022 | 09:35

    Najpre će biti da sama sebi šalješ poruke.. udarila je tebe popularnost u glavu..pozivanje na Velju nevolju je veoma veliki rizik sada da bih to neko uradio.

  • Krlja

    30. jul 2022 | 10:26

    Sad ti je jedna draga,a druga inteligentna 😂😂😂

  • Kursumlija

    30. jul 2022 | 10:36

    Hahhahahahhha a sad je inteligentna? Hahahahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA