Aleksandra Prijović progovorila o odnosu sa suprugom: Pevačica otkrila zbog čega se ponekad svađaju

Pevačica Aleksandra Prijović je iznela detalje o braku sa Filipom Živojinovićem

  • 1
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Foto: Telegraf.rs, ATA Images

Brak pevačice Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića oduvek je privlačio pažnju javnosti. Pisalo se i nagađalo da njihova bračna zajednica neće opstati, da će doći do prekida, ali su oni vremenom to demantovali.

Bilo je dosta spekulacija o tome da njihova ljubavna priča nije idilična, ali je Filip poslednjim gestom prema pevačici oduševio sve.

Kako je poznato od ranije, produkcijska kuća koju poseduje Filip stala je iza Prijovićkinih novih pesama, za koje je izdvojena vrtoglava suma novca, dovoljna za luksuzni stan u prestonici.

Kako se piše po portalima, pevačica je izdvojila više od 150 000 evra za izradu, promociju i marketing, a nedavno je izjavila da ju je rad na novom projektu iscrpeo i doveo do prepirki sa suprugom, što se inače ne dešava često.

- Jako je bilo naporno zbog želje da sve ispadne najbolje. On više zamera meni nego ja njemu. Bitno mi je kako on misli jer ja njemu najviše verujem. Mi se generalno ne svađamo, ali ako se to desi, to je zbog pesama i spotova - istakla je pevačica i potvrdila da nesuglasice sa svojim suprugom rešava mirnim putem, kao i da su još na početku veze velikim svađama oboje rekli kraj, navodi Stori.

Video: Aleksandra Prijović progovorila o sinu, pa otkrila da je stroga majka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    30. jul 2022 | 13:30

    Ovaj je večito mamrgođen. Bez harizme čovek. Samo ga prezime vadi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA