Baka Prase ocenio Vojažev stajling: "Dernja se u mikrofon i nosi lanac sa fejk dijamantima"

I dok su neki podržali Baku, drugi misle da je ljubomoran na Vojaža

  • 3
Baka prase i Voyage Printskrin: Youtube/bakaprase, TikTok

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, komentarisao je u svom vlogu stajling mladog repera Mihajla Veruovića Vojaža. 

Njih dvojica su pre nekoliko godina imali "sukob" u emisiji Amidži šou, koji se kasnije nastavio i na društvenim mrežama.

Sada je Baka na svom jutjub kanalu komentarisao Vojažev stajling, ali i način na koji mladi reper govori pred kamerom, a jedan "isečak" se pojavio na TikToku i postao viralan.

- Osoba se dernja u mikrofon i nosi lanac sa fejk dijamantima. Što? Što ako nije materijalista. On hoće da se pokaže da fleksuje, da ima pare, da je jak... Otkopčana mu je košulja, ima lanac, ali nije materijalista. Šta, kao, nosi lanac jer je "fešn". Izgleda kao r***** sa ovim lancem - rekao je Bogdan u videu.

I dok su neki podržali Baku, drugi misle da je ljubomoran na Vojaža.

"Jao, kako si ljubomoran", "Vojaž sve popularniji, a Baka pada..", "Pa i ti nosiš lanac", "Krenuće ti suze od ljubomore", samo su neki od komentara na TikToku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hana

    30. jul 2022 | 22:46

    Ko je tebe pitao za mišljenje, zlo? To sto si se fotografisao juce sa "majkom" pokojne Kike te okurazilo da opet vređaš ljude. Ništa ti jos nisi naucio, nista.

  • baba smilja iz darosave

    30. jul 2022 | 22:54

    da li je moguce da ovakav lik odraste u kuci svestenika ? mnogo smo pesrnuli kao drustvo

  • Damir

    2. avgust 2022 | 23:40

    On bar zna da se dernja u mikrofon i ima za lanac s fejk dijamantima a ti ne znaš da se dernjaš u mikrofon i nemaš za lanac s fejk dijamantima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA