Čudna scena na nastupu Uraganki: Ivana sve vreme pleše i peva sama, a Ksenija i Sanja se "domunđavaju"

"Bezobrazne su prema Ivani", jedan je od komentara na Tiktoku

  • 5
Ksenija Knežević i Sanja Vučić Printskrin: TikTok/eniobric1

Grupa Hurricane zvanično od septembra neće više biti u sastavu Sanje Vučić, Ivane Nikolić i Ksenije Knežević, a dugo se već spekuliše da njih tri ne funkcionišu kako treba.

Iako nikada to nisu pominjale, te redovno nastupaju zajedno, na jednom koji se održao u Crnoj Gori, zabeležena je scena koju su mnogi na Tiktoku komentarisali.

Na pomenutom snimku vidi se kako Ivana Sve vreme sama pleše i peva i nema interakciju sa svojim koleginicama iz grupe, dok Sanja i Ksenija govore nešto jedna drugoj i plešu.

Mnogima je delovalo kao da je Ivana "odbačena", a neki ipak misle da se zapravo desi neki problem, pa se Nikolićeva ponašala kao da se ništa nije desilo.

"Bezobrazno", "Deluje mi da je nastao neki problem, pa pokušavaju da ga reše", "Bezobrazne su prema Ivani", "Sanja nije toliko protiv Ivane, koliko je Ksenija, i to se zna", "Nastao je verovatno neki problem, a Ivana peva da ne bi zabrinula publika", glasili su komentari ispod videa.

Pomenuti snimak pogledajte ispod.

@erni.obic1 Replying to @moj.nebitan.svet Meni je bilo teško ovo gledati uživo kako odbacuju moju Ivanu🥺 #foryou #pravdazaivanu ♬ idfc - Acoustic Remake; Slowed - DJ Espinos

Video: Ivana Nikolić u provodu s momkom za koga komentarišu da joj je novi dečko: Evo ko je on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA