Aca Sofronijević ima stan od 150 kvadrata: Harmonikaš sobu u kojoj je spavao s babom zamenio luks kutkom

- Kad sam bio mali, uvek sam maštao da imam svoj prostor gde mogu da mi dođu prijatelji, da bude komforno - rekao je Aca

  • 2
Aca Sofronijević Prinskrin: Instagram/sofronacc

Harmonikaš Aca Sofronijević, koji je gotovo do punoletstva delio sobu sa bakom, trudom i radom uspeo kupi sebi stan od 150 kvadrata.

Aca je otkrio da u njemu  najviše vremena provode on i njegova devojka, voditeljka Sanja Ćulibrk, a povremeno mu u goste dođu i članovi porodice, rođaci i roditelji sa kojima sedi u svom dnevnom boravku.

Naime, Aca ne krije radost što je sebi ospeo da obezbedi krov nad glavom, te otkriva da je kao mali maštao da ima svoj prostor u koji će moći da mu dođu prijatelji.

- Mnogo mi znači što sam uspeo da sam sebi obezbedim krov nad glavom. Do 18. godine sam živeo sa bakom u dnevnoj sobi i nisam imao svoju sobu. Kad sam bio mali, uvek sam maštao da imam svoj prostor gde mogu da mi dođu prijatelji, da bude komforno - rekao je Aca i dodao.

- Ovo je malo veći stan, od 150 kvadrata, sa garažama, ali ogromnim odricanjem i radom uspeo sam da ga priuštim. Hvala bogu i hvala roditeljima koji su bili uporni da me nauče da poštujem svaki dinar, ali i svoj posao, pa je iz toga i ovo proisteklo - prokomentarisao je ranije Sofra.

Budući da voli open koncept sistem uređenja, muzičar nije želeo da deli kuhinju od trpezarije i dnevnog boravka, naprotiv jedno proizlazi iz drugog te se sam prostor čini daleko većim nego što jeste. Stan je još uvek u fazi pripremanja,a pomoć pri uređenju Aca je dobio od svog kuma.

- Unajmio sam svog kuma Aleksandra koji je arhitekta i sve sam mu prepustio da on to uredi. Sve je napravio kako sam zamišljao, tako da mi je ceo stan divan, mogu da uživam i da mi bude lepo - objasnio je on a potom sa javnošću podelio kakav mu je bio osećaj kada je prvi put kročio u svom lepi dom:

- Nisam mogao da verujem da je zaista moj. Još je bio u fazi izgradnje, više puta sam dolazio da bih shvatio taj osećaj - da je to stvarno moj stan. Stvarno mi je bilo neverovatno da sam uspeo sebi to da obezbedim i da to bude stan u Beogradu, u centru grada. Doskoro nisam verovao da je moj uopšte.

Posebnu pažnju Aca je posvetio kupovini zvučnika, te tvrdi da tu gde ih je postavio će najverovatnije i provoditi najviše vremena jer je muzika njegov život, što se kuhinje tiče u nju ne zalazi mnogo, jer ne ume da kuva, niti voli, ali zato obožava da obilazi okolne restorane.

- Često sam van kuće i onda mi je lakše da kupim nešto napolju ili živim na dostavama. Mnogo više volim da to slobodno vreme provedem napolju, na plivanju, u sportu ili druženju, a ovde kupim nešto čemu je potrebno minimalno vremena za spremanje. Moja devojka ima običaj tu da kuva, ono što zna i što njoj treba, pa ponekad gricnem i neki njen specijalitet - rekao je harominkaš za Stori.

Video: Ovako izgleda kuća Miloša Bojanića u Herceg Novom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki Rubiroza

    31. jul 2022 | 21:16

    Kakva smo mi zemlja kad svadbarski harmonikas izigrava facu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA