Sara Jo objavila novi spot za pesmu "Zar ne": Ko je Sara kada se ugase reflektori?

Kako se Sara snašla u novoj ulozi proceniće publika, koja je već imala pozitivne komentare na pesmu "Zar ne", koja je predstavljena krajem juna meseca

  • 1
Sara Jo Foto: Pave Elez

Nikad do sada viđene scene događaja o kojima se pričalo prethodnih meseci, glamurozna izdanja, koncertni spektakli, ali i trenuci samoće i emotivni krahovi, stali su u novi spot regionalne pop zvezde Sare Jo za pesmu “Zar ne”, koji je premijerno predstavljen danas!

Još jedanput, jedna od naših najaktuelnijih muzičkih zvezda, publici se predstavlja na potpuno nov način, otkrivajući drugačiju sebe – onakvu kakva je kada siđe sa scene i ostane sama u svoja četiri zida, u udaljenim hotelskim sobama, daleko od kuće. Nasuprot tome nižu se impresivne scene Sarinog pojavljivanja na crvenom tepihu kada joj u Zagrebu uručena nagrada za regionalnu zvezdu u usponu, kao i upečatljivi kadrovi sa velikog koncerta u Skoplju, koji nam daju jedan novi pogled na život i rad ove mlade, a izuzetno uspešne zvezde.|

Za potrebe snimanja spota, Saru je kamera pratila tokom mesec dana, a dokumentaristički pristup celoj priči “baca” potpuno novo svetlo na estetiku mlade umetnice koja nas je navikla na senzualne visokobudžetne spotove, koji su gotovo uvek izazivali buru komentara u javnosti.

Kako se Sara snašla u novoj ulozi proceniće publika, koja je već imala pozitivne komentare na pesmu "Zar ne", koja je predstavljena krajem juna meseca.

Spot je realizovan u saradnji sa produkcijom SESTRICE iz Zagreba pod rediteljskom palicom Luke Sepčića.

Pogledajte video spot i otkrijete novu Saru Jo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA