Jovana Jeremić tvrdi da je vidovita: "Predviđam budućnost sebi i svojim najbližima", evo šta je pogodila

Voditeljka kaže da ima izraženo "šesto čulo" i da je još pre deset godina znala da će biti poznata

  • 13
Jovana Jeremić Prinskrin: Youtube/ Novo jutro

Voditeljka Jovana Jeremić, koja je poslednjih dana u žiži javnosti zbog pretnji koje je dobijala, progovorila je o svom izraženom, kako kaže "šestom čulu".

Ona tvrdi da je toliko intuitivna da može da "predvidi" budućnost, kako svoju, tako i svojih najbližih.

- Ja sam 2012. godine na Božić rekla svom ocu: "Slušaj tata, ja ću biti broj jedan TV lice u regionu". Nije mi verovao tada, ali ja sam uvek imala šesto čulo. Ali o tome ne volim da pričam puno o tome u javnosti. To je možda i jedna doza intuicije koja se graniči sa vidovitošću i to se razvija kod mene - rekla je Jeremićeva i dodala:

- Kad vidim neku osobu koju mnogo volim, imam osećaj šta će im se desiti u budućnosti, ali o tome ne pričam. Kad sam svom ocu rekla tu rečenicu, ja sam to znala, ali ti sad mene da pitaš kako sam ja znala da ću biti broj jedan, ne bih znala kako da odgovorim. Velike karijere se događaju ljudima koje imaju čisto srce. Nije slučajno Ceca - Ceca, nije slučajno Novak Đoković - Novak Đoković, nije slučajno Lukas što jeste. Zdravko Čolić, da ne pominjem sad sve velike pevače - rekla je voditeljka.

Kako kaže, pre deset godina je mogla da oseti miris studija.

- To su ipak veliki ljudi, imaju veliko srce, sve su to velike zvezde koje treba poštovati. Da se vratim na priču, moja intuicija je nepogrešiva. To što sam ja osetila kada sam to rekla svom ocu na Božić 2012. godine, ja sam to znala! Osetila sam miris studija - rekla je Jovana i dodala da ne voli da hvali samu sebe, te da je zbog toga narod poštuje.

- Mnogo sam radila na sebi, vidim koliko sam se promenila sa godinama, ali ne volim da hvalim samu sebe kada nisam dovoljno dobra, zato me i narod poštuje. Napredovala sam, ali sebe mogu da nagradim jednom dobrom devetkom od deset kakva sam majka. Umem da uživam sa detetom i mnogo više provodim sa njom - završila je Jovana u emisiji "Premijera, vikend specijal".

Video: Jovana Jeremić namešta nemirne grudi: Umalo da ispadnu iz tesnog kupaćeg

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA