Filip Car ima novu devojku? Dobro je poznata javnosti, a sada se oglasila i ona, pa pomenula Dalilu

- Ja stvarno ne mogu reći ni da ću se zaljubiti, a ni da neću - rekla je ona

  • 4
Filip Car i Kristina Mandarina Foto: Kobra, Instagram/kristinaofficial12

Nakon vesti da je Dalila Dragojević pronašla novog dečka, njen bivši ljubavnik Filip Car ostvario je kontakt sa ovom atraktivnom brinetom.

Naime, u pitanju je atraktivna Hrvatica Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina, koja je javnosti postala poznata kao izazovna prodavačica mandarina na ulicama Zagreba.

- Filipa poznajem tek nesto manje od mesec dana. Čuli smo se prvo preko Instagrama, a onda smo razmenili brojeve. Pratili smo se i pre "Zadruge" na Instagramu, ali su meni obrisali profil pa se nismo odmah čuli. Ja sam mu se javila s novog profila, pa smo počeli pričati. Stvarno ne bih iznosila sve detalje bez njega i njegovog odobrenja. Na to da li je bilo nečega između nas, naravno da nije. Prerano je za tako nešto - rekla je Kristina za Informer, pa dodala:

- Ja sam javna osoba kao i on i takve vesti se brzo prošire, tako da pazim da što više privatnog života zadržim za sebe, pa tako i u vezi Filipa. Ja stvarno ne mogu reći ni da ću se zaljubiti, a ni da neću. To dolazi samo od sebe. Filipa gledam kao dobrog prijatelja. Meni ne smeta što je on radio na televiziji ili u privatnosti. To je njegova stvar, ja protiv toga nemam ništa. Ne mogu osuđivati dečka kojeg još nisam detaljno ni upoznala.

Atraktivna brineta osvrnula se i na Filipovu vezu sa Dalilom:

- Filip je dobar igrač, po meni. I bez nje je bio u rijalitiju. Bili su u vezi, ali mislim da su više mučili jedno drugo - rekla je ona.

Kristina je otkrila da li bi ušla u "Zadrugu 6" zajedno sa Filipom:

- Ja u "Zadrugu" ne bi ulazila. Već sam imala ponudu još za "Zadruzi 3", ali nisam ulazila. Nemam potrebe za rijalitijem. Pa čak i da je Filip u pitanju teško da bih na to pristala. Ja radim "onlyfans" i bilo kakva cifra mi ne dolazi u obzir jer imam dovoljno i bez "Zadruge". Ko zna, možda ako Filip opet uđe onda možda, ali samo možda (smeh) - priznala je Kristina.

Video: Kako sada izgleda Kristina Mandarina?! Prodaja na tezgi joj sigurno nije platila plastičara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    1. avgust 2022 | 20:09

    Citam ovaj tekst i slusam riblju corbu,!!! Kako je lepo biti glup o, kako je lepo biti glup stoka ume da nervira gutaj sta ti se servira kako je lepo biti glup. O, kako je lepo biti glup kako je lepo biti glup bolje mozak sakrivati pa cutati i plivati kako je lepo biti glup. Ne bavi se politikom spavaj, radi, cuti, jedi i ne veruj vise nikom lezi, dig' se, ustaj, sedi lezi, dig' se, ustaj, sedi. Kosa gori ispod slema valjamo se po prasini niko od nas pojma nema da smo davno u masini da smo davno u masini. O, kako je lepo biti glup o, kako je lepo biti glup mani glavu, pasi travu glup si, nisi ti u pravu o, kako je lepo biti glup. Kako je lepo biti glup kako je lepo biti glup bas te boli sta ti rade ko te laze, ko te krade o, kako je lepo biti glup. O, kako je lepo biti glup o, kako je lepo biti glup

  • hogar

    1. avgust 2022 | 20:36

    Silikonuša i spremačica!

  • Really

    3. avgust 2022 | 08:02

    Pa sigurno je da Filip nece naci neku intelektualku 🤣osim ovako ove odi mi dođi mi... Lik puca od komplexa,hoce da nekog uputi na pravi put a ni sam nije na njemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA