Dara Bubamara otvorila dušu : "Ne znam zašto sam se razvela od Milana, on mi je najveći prijatelj"

- Milan i ja jako lepo funkcionišemo, 99 odsto brakova ne živi dobro kao nas dvoje iako nismo u braku - rekla je ona

  • 6
Dara Bubamara Foto: Marko Jovanović

Pevačica Dara Bubamara odlučila je da otvori dušu i otkrije do sada nepoznate detalje iz svog privatnog života.

Dara je progovorila o sinu Kosti, te nekadašnjem mužu Milanu, sa kojim je, kako ona navodi, u odličnim odnosima.

- Kosta je moj najveći uspeh u životu. Već dve godine ide u englesku školu u Beogradu, govori engleski, francuski i španski. Volim što ima srpski i francuski pasoš. Jako sam dobro organizovana što se tiče sina. Bili smo u Turskoj na moru, pa je sa tatom išao u Crnu Goru, a sreli smo se u Banjaluci, odakle je išao u Bosansko Grahovo da vozi kvadove. Tamo su mu živeli baka i deka po ocu. Moj bivši muž Milan ima veliku familiju, tako da je Kosta sada sa njima, uživa - rekla je pevačica.

- Milan i ja jako lepo funkcionišemo, 99 odsto brakova ne živi dobro kao nas dvoje iako nismo u braku. On mi je najveći prijatelj, i ja njemu. Ne znam ni zašto smo se razvodili kad tako lepo živimo. Njegovi roditelji su me obožavali, kao što su i moji njega. Prošle godine imali smo tragedije. Preminuo je moj otac, a Milanu i otac i majka. Ipak, u tom bolu smo bili zajedno. I živimo za našu porodicu, ona nam je sve. Planove pravim po njima - istakla je ona, pa iznela više detalja o nasledniku.

- Izrastao je u lepog, dobrog i vaspitanog dečaka, koji nije bahat, već je skroman. Nema na koga ni da bude iskvaren. Dobar je đak, ide na treninge... Kažem često da više trenira nego Ronaldo u njegovo vreme. Ide na vaterpolo, atletiku, sportskog je duha. Često mi govori: "Mama, hoću da uspem zbog tebe i tate!" Želi da postane slavan fudbaler - ističe Dara, pa navodi kako vaspitava sina.

- Bukvalno onako kako su mene vaspitavali tata i mama. Bila sam tatina princeza, nikada nije glas podigao na mene. A i ja sam takav tip - ako si sa mnom lepo, ja sam ti još bolja. Ako hoćeš na silu, dobiješ kontru. Takav je i Kosta. Njemu sam kao drugarica, puno pričamo, dosta je zreo. Milan je malo stroži, ali mi se to sviđa, neka neko bude autoritet - jasna je pevačica.

- Kosta je dete koje ništa ne traži. A sve ima. Kupili smo mu najbolji kompjuter u regionu, a on kaže: "Joj, mama, nije trebalo". Sami mu kupujemo, smatrajući da mu treba. Ali on nije hteo ni novi telefon, ni slučajno, bio je zadovoljan onim koji ima. Često se i posvađamo. Preti da će pokloniti drugu ono što mu kupimo bez njegove želje - navodi ona, a onda je progovorila i o ulepšavanju.

- Vodim računa o sebi. Malo dijete, sređujem lice... Sve svetske zvezde to rade. Ili se baviš ovim poslom u fulu, ili se ne baviš. Ima pevačica koje bi više postigle da su smršale, sredile lice, imale više snage. Publika to prepozna i neće ni da ide da ih gleda. Ne voli one koji ne ulažu u sebe. O meni opet preteruju i kad je reč o operacijama i ciframa. Ne krijem da jesam ulagala u sebe. Ali džabe to sve kada moja energija zapravo pokida! Najviše radim na pozitivnoj energiji, a ona se dobija tako što radim samo ono što želim! Imam strašno mnogo samopouzdanja. Ljudi vole moju ludu dobru energiju. Kosta mi kaže: "Mama, znaš li zašto tebe vole? Zato što si jedna duša!" - zaključuje za "Kurir".

Video: Dara Bubamara njiše kukovima i igra se kosom u bikiniju: Vrelija od mediteranskog sunca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin 1976

    2. avgust 2022 | 10:10

    Zbog mlade kobaje, koga ti foliraš prangijo mala !

  • ТРЕБИЊЕ ЛЕОТАР

    2. avgust 2022 | 10:00

    Сад се сетила 🤣🤣🤣, прво млада пилетина па сад не зна зашто се развела

  • M.

    2. avgust 2022 | 10:44

    Milan je bolji dasa i frajer od onog klinca sa kojim je bila, klinac praznoglav kao i pogled mu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA