Ovo je spisak neprijatelja Jovane Jeremić: Svađala se sa starletama i pevačicama, ali i sa muškarcem

Lista se, po svemu sudeći svaki dan širi, a poslednji u nizu je sukob sa Majom Marinković, zbog koje je navodno voditeljka dobijala i jezive pretnje

  • 12
Jovana Jeremić Tamara Đurić, Maja Marinković, Tanja Savić, Zerina Heco, Maja Nikolić, Dijana Janković Printskrin: TvPink, Foto: ATA Images, Foto: ATA Images. Nikola Tomić

Jovana Jeremić poznata je kao jedna od retkih na javnoj sceni koja nema dlake na jeziku, zbog čega je često ulazila u konflikte sa koleginicama sa estrade. 

Lista se, po svemu sudeći svaki dan širi, a poslednji u nizu je sukob sa Majom Marinković, zbog koje je navodno voditeljka dobijala i jezive pretnje. 

Maja Marinković

Sve je počelo kada je Jovana nazvala Maju "nemoralnom osobom", te da je "pala u njenim očima", kao i da su žene "ljubavnice zbog para, automobila i frustracije", a sve zbog toga što je starleta najboljoj drugarici Aleksandri Subotić otela muža Pecu Raspopovića. 

Maja joj je na to odgovorila:

- Mnogo mi je drago da platim kartu za kvalitetnu predstavu u Cirkusu, nego da gledam i komentarišem jeftinu promiskuitetnu voditeljku koja se poziva na druge ljude. Mislim da se mnogo bolje snalazi u starom "cirkusu" tamo gde je navika. Možda je ona iz sela izašla, ali selo iz nikada neće. 20-ak klovnova ne mogu da joj pariraju. Slažem se da joj jezik seče jače od bilo kog mača, ali isključivo od struka na gore - napisala je Maja Marinković na svom Instagram profilu.

Nakon toga su usledile pretnje voditeljki od strane nepoznate osobe, koja joj je poručila da više ne spominje Maju. Jovana je slučaj prijavila policiji, jer je uplašena za svoju bezbednost.

Tamara Đurić 

Sa ovom starletom, Jovana je imala problem nekoliko puta. Najpre kada je Tamara gostovala u "Jutarnjem programu" kod nje, gde je pričala o estetskom hirurgu koji joj je upropastio nos. I dok se ona žalila, voditeljka kao da nije ozbiljno shvatila Tamarinu muku, pa joj je u svom stilu odgovorila:

- Mogu li nešto iskreno da ti kažem? Ja ne mislim da je nos problem, nego kontura tvoga lica - rekla je Jeremićka i dodala:

- Nos mora da se radi po konturi tvog lica, a ne šta ti hoćeš. On sam po sebi može da bude savršen, ali da ne odgovara tvojoj konstituciji.

Tamara je pokušala da joj uzvrati na isti način, pa kad se voditeljka pohvalila svojim profilom, rekla joj je:

- Pa mogla bi malo taj vrh da čukneš.

Jovanu to nije uzdrmako, već je nastavila da priča kako voli svoj nos. Potom je njihov razgovor objavila na društvenim mrežama, što je Tamaru razljutilo. Ona je isprozivala voditeljku na Instagramu, nakon čega je Jeremićeva skinula sporni snimak.

Drugi put su u sukob ušle tokom afere sa Majom Marinković. Navodno, muškarac koji joj je pretio, rekao je da je broj njenog telefona dobio od Tamare Đurić. Jovana je tada poručila da će da se obračuna sa starletama, nakon čega joj je Đurićeva poručila da će je tužiti.

Tanja Savić

Jovana Jeremić i Tanja Savić su imale žestok sukob pre nekoliko meseci, kada je pevačica zbog voditeljke napustila emisiju "Amidži šou" koja je išla uživo. 

Pevačica je u jednom trenutku samo ustala i rekla "Idem u WC", otišla je i nije se vratila u studio. To je bilo nakon što je Jovana otkrila da je Savićeva u vezi sa Draškom Stanivukovićem.

I nedavno ju je voditeljka isprozivala.

- Tanja Savić ti je tip ličnosti koji vole da je lažu producenti, da je lažu ljudi da je ona super. Tanja je dobra pevačica, ali je ona glupa kao noć. Tu je kraj priče i tu se stavlja tačka. Ja o tome javno govorim, ona ne zna da sastavi prosto proširenu rečenicu u medijima. Tanja je ograničena u svakom smislu, nema fond reči, a i stil razmišljanja joj je loš - rekla je Jovana i dodala:

- Umesto da peva i bude ono što jeste, prosta i normalna žena, ona želi da glumi ludilo i zvezdu. Drugarice, ne možeš da glumiš zvezdu kada si Tanja Savić. Mora da zna gde joj je mesto. Ona jeste zvezda kao pevačica, ali u intelektualnom smislu ona nema šta da priča. Tanja može da priča o svom privatnom životu, kako ima novog frajera, koje su joj pesme i samo da peva, ali da ona drži neku priču i slovo u emisiji, ne može! Nema materijal za to - ističe Jeremićeva i za kraj otkriva.

Ipak, nedavno je Jovana pohvalila pevačicu.

- Ja jako biram sa kim ulazim u verbalni konflikt, ipak to moraju da budu velike zvezde. Kada sam se svađala i prepirala sa Tanjom Savić to je bilo za njeno dobro i zato što je Tanja zaista velika zvezda. Ali drugi nisu Tanja Savić, moraju da budu prvo na njenom nivou da bi mogli da uđu u klinč sa Jovanom Jeremić - rekla je ona za "Grand Online".

Didi Janković 

Voditeljka je jednom prilikom u "Ami dži" šouu izjavila da joj je pretio muž jedne pevačice, a za par dana se razbuktao pravi mali rat.

Problem je nastao zbog intervjua, a Jovana je otkrila da je ta pevačica "umislila da je zvezda, a nije zvezda ovde u Srbiji" kao i da joj je muž pevačice "pretio što je ona u mom jutarnjem bila samo tri minuta, a Miki Mećava je bio 15 minuta".

- Jovana mi je veoma simpatična i kako bih joj podigla rejting pristala sam da joj dođem u emisiju koju je ona vodila u tom periodu. Uz dužno poštovanje, mnogo sam se dvoumila da li da dođem zbog domaćina emisije. Pozadina njene izjave je usmerena ka meni, a ne ka mom suprugu koji je ne zna ko je voditeljka i nikada je nije upoznao niti ga ona zanima - rekla je Dijana tada, a Jovana je odgovorila:

- Ja sam mu tada rekla da je meni glavni gost Miki Mećava koji je tada izašao iz bolnice nakon dugog oporavka od korona virusa, čovek je jedva preživeo i želela sam da prenese svoju priču. Osim toga, Miki Mećava je zvezda za Dijanu Janković. Dijana je došla u emisiju i bila tri minuta u programu, a Miki 15 minuta, što je nju očigledno pogodilo, te je zahtevala od svog muža da pozove mog nadređenog i da traži da me otpuste. Da nisam imala izgrađeno ime, ja bih zbog ovoga dobila otkaz. Dijana mora da shvati da parama može da kupi Dior i Šanel, ali ne i ljubav naroda, popularnost i gledanost. U Americi može da kupi popularnost, što vidim i čini, ali ovde ne. S druge strane, mene narod voli zbog toga što sam prirodna i zato što sam na pošten način, sama, zaradila sve što imam. Ja imam ljubav naroda. A Dijana ne samo da to pokušava parama da kupi, jer je navikla da kroz život kada ne može kvalitetom, ide kvantitetom, već te pare, čak, nisu njene nego muškarca za kojeg se udala - rekla je Jovana.

Ipak, njih dve su se kasnije pomirile, a voditeljka je čak bila i na njenoj jahti u Crnoj Gori.

Zerina Hećo 

Jeremićeva je u svojoj emisiji rijaliti-učesnice stavila u isti koš sa prostitutkama, a na ekranu je bila Zerinina slika. 

Ona se odmah oglasila i najavila rat s voditeljkom.

- "Gospođice", odnosno, kako sami sebe nazivate na svom Instagram profilu, "kučka", poznajem vas kad niste znali šta znači depilacija nogu, ali bukvalno. Imala bih o vama da pišem dosta, ali biću kratka. Jutros ste u udarnom terminu, kako se nazivate, "kraljica šera", a zapravo niste, očigledno, svesni da kad odete u zoo-vrt i jadni zaključani majmun koji se drpa ispod pazuha je zanimljiv, pa su ga zbog toga i postavili na tu poziciju da bi na njegovim vratolomijama zaradili novac, ali o tom - potom - počela je starleta pa dodala:

- Ja, Zerina Athena Kandola, već danas vam spremam tužbu na bar tri lista A4 formata. Znate šta ste izgovorili, mada sumnjam jer mi izgledate kao da imate pamćenje morske ribice. Kako ste započeli ovu najavu: "Ah!!!" , pa ste se dobro provalili kao školovana žena izgovarajući reč inšalah (ako bude Alahova volja), koja nije, kako rekoste, turska reč, pa ste nanizali na ekranu televizije Pink, koja je inače i moja matična kuća, u svetu javnih ličnosti moju fotografiju, između ostalih, te me nazvali kurvom. Pričam u svoje ime, za ostale me ne zanima. Dalje da ne bih dužila, školovana Jovana Jeremić, kako beše, Pravni fakultet, ova Zerina sa završenim fakultetom Političkih nauka u Sarajevu, odsek komunikologija, vam poručuje - sram vas bilo i inšalah, vidimo se na sudu - napisala je Zerina na svom Instagram profilu.

Jovana se ovim povodom nije oglašavala.

Inače, Zerina je nakon nekoliko dana objavila i tužbu protiv Jovane.

Uroš Ćertić

Rat Jovane i kaskadera trajao je nedeljama, a sve je počelo kada su se povele priče da je Uroš navodno bio u vezi s voditeljkom Marijom Veljković i da je ona varala supruga. Jeremićeva je tada rekla kako su sve žene koje varaju svoje partnere k***e, na šta je Uroš skočio da brani svoju prijateljicu.

- Jovana Jeremić je jedna dvorska luda koja je radila emisiju obučena kao prostitutka iz "Picinog parka". Ona je imala više lapsusa nego Zmaj od Šipova i ona je sad našla da komentariše jednu Mariju Veljković koja je za nju akademski građanin. Marija radi na RTS-u gde Jovana Jeremić ne može nikad da radi kao voditeljka. Jovana Jeremić...ono... žena nije normalna, zulander pogledi - jedna je od njegovih izjava, a bilo ih je mnogo.

Jovana mu je vraćala na uvrede, ali je na kraju odlučila da ga tuži.

Maja Nikolić 

Ovoga puta, Jovana nije bila ta koja je započela raspravu, već Maja.

Tokom žiriranja u "Zadrugoviziji", Nikolićevoj se nije dopalo Jovanino izlaganje, te ju je napala pred kamerama.

- Dobro, a je l možemo mi malo da dođemo do reči? Ili ćemo ovde da slušamo dva sata Jovanu, je*** više. Na šta ovo liči? - vikala je Maja i dodala:

- Daj kažite im konkretno šta imate. Radimo ovde psihoanalizu tri sata, bože me sačuvaj. Je*** više - besno je poručila Maja.

Na ove prozivke, Jovana Jeremić je sve vreme bila suzdržana.

Video: Jovana Jeremić plače zbog pretnji koje dobija od čoveka Velje Nevolje: Piše mi da će da me siluje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    14. avgust 2022 | 21:43

    Ne mogu je više gledati, pozove goste pa priča o sebi, ja ovo, ja ono...

  • DARKO 100%

    14. avgust 2022 | 20:54

    Na sta se ova zemlja Srbija svela,nista bolje i nezasluzujemo

  • Aca

    14. avgust 2022 | 22:28

    Ona sama sa sobom nije u dobrim odnosima, al realno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA