Aleksandra Nikolić otkrila: "Jedva čekam da živim sa Dragojevićima", a onda je progovorila i o bebi

- Mene već Dragojevići smatraju snajkom - rekla je ona

  • 2
Aleksandra Nikolić Printskrin: TV Pink

Bivša zadrugarka Aleksandra Nikolić i devojka pobednika "Zadruge 5" Dejana Dragojevića ističe da se s njegovom porodicom maltene već orodila, pa planira uskoro i da se preseli u Veternik.

Aleksandra kaže da je tamo svi već zovu snajka, te i da je njen odnos s Dejanom samo bolji otkako su napolju iako su mnogi prognozirali da od njihove veze nema ništa.

- Dejan i ja do maksimuma verujemo jedno drugom i naš odnos je fantastičan. Nisam se ni na trenutak obazirala na te priče da ćemo da raskinemo. Ide nam bolje nego. ikada, a napolju samo imamo privatnost, koju nismo mogli da imamo unutra. Kao što sam rekla, ja sam vrlo svesna sebe i smatram da je naš odnos kvalitetan, pritom neću nikome dopustiti da to pokvari - istakla je ona, pa otkrila da li ima naznaka za brak.

- Mene već Dragojevići smatraju snajkom! Naravno, ako sve bude kako treba, možda dođe i do svadbe. Bitno je da nigde ne žurimo i da se volimo. Sve ostalo dođe usput. Preselila bih se rado kod Dejana i to će se uskoro i desiti. Jedva čekam da živim kod Dragojevića - rekla je ona, pa priznala da li Dejanu smeta njena prošlost.

- Dejan zna sve o meni, mi smo pričali o svemu, tako da se i on ne opterećuje. Te priče ne mogu ništa da nam poremete. Niti njemu neko može da napuni glavu niti meni - otkrila je Aleks, a onda je rekla da li se kaje zbog nekih postupaka.

- Ne postoji. Bila sam svoja i videla sam da je narod to prepoznao i cenio do samog kraja - zaključila je ona, pa dodala kakvi su dalji planovi za proširenje porodice.

- Nemam u planu da zatrudnim u neko skorije vreme, mislim da nije trenutak. Ne bih da širim sada tu temu, jednostavno, za sada nam to nije plan ni prioritet - zaključila je ona za Kurir.

Video: Aleks pomenula bivšeg dečka, Dragojević poludeo od besa: Dejan raskinuo sa njom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da.da.

    2. avgust 2022 | 20:33

    Vidim raskid uskoro. Ipak Bujanovac i rad u njemu ne priliči Dejanu da te oženi.

  • Mara

    2. avgust 2022 | 21:56

    Ja njoj nista ne verujem ... provejavaju tu neke emocije ali vecinom sa njegove strane. Steta za ovog Dejana sto ce opet da se zarobi ( on ne ume da ima devojku odmah se zeni) umesto da upise neku skolu i da se edukuje jer je inteligentan ali do sada nije radio na sebi ni na koji nacin .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA