Lepomir Bakić otkrio detalje stravične nezgode: Bodibilder polomio noge u akva-parku

- Onesposobili su me za trajno bavljenje mojim poslom - rekao je on

  • 10

Bivši učesnik rijalitija "Farma" Lepomir Bakić, doživeo je stravičnu nezgodu u kojoj je polomio oba stopala, a sada je izneo jezive detalje.

Naime, Lepomir je objasio kako je došlo do nesreće putem svog Jutjub kanala, kao i da li planira da tuži akva-park u kom se dogodio nemili događaj.

- Bio sam u akva-parku Ždrelo. Sve je bilo super, ali bila je velika gužva, pa sam ušao unutra. Jedan od dečaka koji me je prepoznao sa Jutjuba pitao me je da izađemo ispred jer više nije bilo gužve. Počela je sitna kiša tako da je većina ljudi ušla unutra. Kad sam izašao i došao do tobogana, uopšte nisam video da je neko isključio vodu. Tobogan je ostao bez vode, ali bio je vlažan od kiše - rekao je on, pa dodao:

- Dečak se spustio, ali on ima 40 kilograma, pa je uspeo da se zaustavi. Ja sam krenuo odmah za njim, i kad sam video da nema vode, pokušao sam da se zaustavim rukama, ali nisam uspeo, ceo sam se posekao. Udario sam direktno u zid.

- Spasioca nije bilo, kao ni napomene da tobogani ne rade. Niko nije napomenuo da je voda isključena, nije bilo nikakvog znaka, a ni trake. To je apsolutno njihova greška i neogovornost. Tražiću na preispitivanje kamere, ali znam da će reći da nisu radile. Međutim ja imam toliko svedoka da su me trajno onesposobili za bavljenje mojim poslom, kao i za bilo kakvu fizičku aktivnost u narednom periodu - istakao je Lepomir.

-Sutra imam operaciju obe noge, tako da se nadam da će sve biti dobro. Pomogao mi niko od njih nije, već isključivo dečaci koji su bili tu, kao i devojka koja je bila sa mnom -  rekao je on, pa dodao:

- Doktorka mi je rekla da sam mogao da budem invalid celog života, ali imam jake mišiće na leđima pa mi pršljenovi nisu izleteli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sta reći

    2. avgust 2022 | 23:33

    Sirok u ramena uzak u mozak

  • stojadin pavlovic cole

    2. avgust 2022 | 23:31

    Ne foliraj bakicu iovako se bavis samo lajanjem.

  • Demi

    2. avgust 2022 | 23:21

    Sav si mi ti za tobogan!! Tvoja krivica što nisi video da tobogan ne radi!! Bodibilder, hahaha...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA