≫ 

Prvo oglašavanje Miljane Kulić: "Borila sam se na ivici života i smrti, imam ožiljak preko celog stomaka"

- Ne mogu da shvatim da ovakve komplikacije mogu da se dogode zbog pušenja - rekla je ona

  • 16
Miljana Kulić

Printskrin: TvPink

 

Bivša zadrugarka Miljana Kulić pobedila je smrt i konačno se probudila iz veštačke kome u kojoj su je lekari u Kliničkom centru u Nišu držali zbog operacije prilikom koje su joj odstanili puknutu slezinu.

Ona se sada prvi put oglasila nakon drame i istakla da je veoma ljuta na turske lekare koje smatra odgovornim za svoje stanje i priznala da je svesna da ju je korak delio do smrti.

Na pitanje kako se sada oseća i da li je svesna šta joj se dogodilo, Miljana kaže:

- Nisam dobro, psihički sam veoma loše. Borila sam se, bila sam na ivici života i smrti. Strašno je šta su mi uradili, hteli su da im budem zaštino lice za Balkan, a umalo sam umrla- kaže Kulićeva i opisuje kako sada izgleda njeno telo:

- Imam ožiljak preko celog stomaka. Trpim strašne bolove, ali se nadam da ću pobediti i da će sve biti dobro. Daju mi lekove da se smirim i da mi bolovi budu manji. I dalje se svi plaše da se nešto ne iskmplikuje. Imam traume zbog svega, zaspim pa se budim u bunilu i sanjam da me ponovo vode na operaciju- kaže popularna rijaliti učesnica koju su turski lekari optužili da je prekršila pravilo i konzumirala cigarete, što je zabranjeno nakon operacije skraćivanja želuca:

- Ne mogu da shvatim da ovakve komplikacije mogu da se dogode zbog pušenja. Pozvaću Indi da se posavetujem s njom i da mi kaže da li je i ona pušila kad se operisala. Mama je stalno uz mene, ovde su doktori sjajni brinu svi o meni, samo da izađem iz bolnice da vidim svoje dete- zaključila je Miljana na Informer.

Video: Miljana Kulić se javila iz bolnice posle operacije: Sve što vas zanima pitajte moju mamu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA