Bivši zadrugar ispričao svoje viđenje o Dalilinoj umešanosti sa crnog magijom: "Ume da ti napravi taj svašta"

- Rekao je da će nam reći još neke stvari, šta je to čudo izgovorilo iz Dalile kod Karamujića, šta ima u stanu kod njene majke - rekao je Marko

  • 3
Dalila i Dejan Dragojević Printskrin/Youtube/Zadruga 5 uživo

Bivša rijalitija učesnica Dalila Dragojević je tokom učešća u "Zadruzi 5" često bila na meti napada da se bavi crnom magijom.

Naime, popularna bosanska starleta je prevarila supruga Dejana i tako završila na stubu srama, a i pored njenog ne moralnog čina Dragojević je i dalje bio zaluđen nevernom suprugom, te su mnogi počeli sa spekulacijama o Dalilinoj umešanosti u pakt sa đavolom, a jedan od njih je i bivši zadrugar Marko Đedović.

U toku emisije "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević ugostio je Lazara Čolića Zolu i Marka Đedovića, koji su komentarisali Dalilinu umešanost u crnu magiju.

- Pominjala je Dalila da će da napravi nešto. Dokle smo mi stigli da pričamo o drmanju narukvice, magijama, vradžbinama. Rekao je da će nam reći još neke stvari, šta je to čudo izgovorilo iz Dalile kod Karamujića, šta ima u stanu kod njene majke. Slali su mu ljudi i pisali, rekli su da je čovek uzeo odmor od Srpske nove godine - rekao je Đedović.

- Čuo sam za takve stvari. Kaže da ume da ti napravi taj svašta. Ako može nešto dobro da mi napravi, nek mi napravi da nađem bar petsto evra...- rekao je Zola.

Podsetimo, Dalilu je porazio bivši muž Dejan kog je prevarila u rijalitiju sa Filipom Carem i koji je osvojio prvo mesto.

Video: Skupi šampanjac, cveće i ljubavna poruka: Šmekerski potez Dalilinog novog dečka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Borko

    4. avgust 2022 | 15:08

    Ovo zlo od zene je na sve spremno samo da ostvari ono sto njoj odgovara. I svi su drugi krivi samo je ona ispravna, sto dalje od tog zla od zene

  • Esma

    4. avgust 2022 | 20:46

    Vesticarenje. Majka i cerka dva 😈👿!

  • Rv

    4. avgust 2022 | 18:35

    Blago onom ko je ne poznaje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA