Ana Korać potvrdila da je trudna: Objavila slike sa iscrtanim anđelom na stomaku i emotivnu poruku ispod

- Toliko sam te želela i maštala da će se ovo jednog dana ostvariti, i sada konačno si tu. Znaj da si stvorena iz ogromne ljubavi - napisala je Ana

  • 27
Ana Korać Printskrin: Instagram/ana_korac

Bivša rijaliti učesnica i starleta Ana Korać podelila je sa svojim pratiocima srećne vesti, da je u drugom stanju. 

Naime, Ana je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija sa iscrtanim nađelom na stomaku  i otkrila da je trudna.

- Kao prvo želim da se izvinim što me dugo nije bilo na Instagramu, ali imala sam najlepši razlog za to. Morali smo malo da odmaramo više i pustimo neko vreme da sve bude kako treba, sada kada si dovoljno porasla mislim da je došlo vreme da sa vama podelim ove prelepe vesti -  započela je objavu Ana.

- Ne znam sta bih pre napisala i odakle počela. Toliko sam te želela i maštala da će se ovo jednog dana ostvariti, i sada konačno si tu. Znaj da si stvorena iz ogromne ljubavi. Čekamo te da te mazimo pazimo, ljubimo i čuvamo od svih, mrvice moja, sta god devojčica ili dečak, nije bitno, jedino što je bitno da ćeš biti najvoljenija beba na svetu. I nešto meni najslađe i najlepše je to što tvoj tata svaki dan priča sa tobom preko mog stomaka.

- Čekamo te, volimo te, i radujemo se svakom novom danu sa tobom.. - napisala je Ana kao opis svoje fotografije.

Čestike ispod objave su se samo nizalie, a među prvima su joj čestitale njene bivše cimerke iz rijalitija Luna Đogani i Iva Grgurić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 🔥Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Video: Ana Korać donela neobičan poklon Luninoj ćerki za rođendan: Oduševila je i nju i malu Miu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    5. avgust 2022 | 13:24

    Divno je sto je trudna ... nego mi je zao sto te koje su prosle sito i reseto uzivaju a devojke koje su i moralne i vaspitane se tesko snalaze u ovakvim nakaradnim pravilima danasnjice ... sta da se radi ... tako je kako je ...

  • Dragana

    5. avgust 2022 | 13:40

    Imamo li mi u Srbiji nekoga osim starleta i skidačica o kojima vredi pisati u ovoj rubrici? Toliko umetnika, stvaralaca, moralnih, kreativnih i poštovanja vrednih ljudi. Sve se svelo na to ko je koga ispljuvao, prevario, ko je pokazao du*e i si*e (tj. silikone), ko je šta obukao i koliko to košta...tuga

  • Miloš

    5. avgust 2022 | 13:15

    Kako li će ovo da se porodi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA