≫ 

Kim Kardašijan raskinula sa dečkom!

Dejvidson će se pojaviti u novoj sezoni serije o Kardašijankama, ali se ne zna da li će njihov raskid da bude prikazan

  • 5
Kim Kardašijan Foto: Instagram/kimkardashian

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson raskinuli su vezu. Par je raskinuo ranije tokom nedelje nakon devet meseci veze.

- Kim i Pit su odlučili da budu prijatelji. Oni imaju mnogo ljubavi i poštovanja jedno za drugo, ali su shvatili da veza na daljinu i njihovi gusti rasporedi čine da bude veoma teško da veza opstane - kaže za Page Six izvor blizak porodici Kardašijan.

Drugi izvor dodao je da je rastanku para doprinela i razlika u godinama.

Pit (28) provodi mnogo vremena radeći na filmu u Australiji, dok je 41-godišnja Kim majka četvoro dece koja je rastrzana između biznisa i podeljenog roditeljstva sa bivšim suprugom Kanjeom Vestom u Los Anđelesu.

Iako su Kardašijan i Vest tokom proteklih meseci imali javne svađe, izvor navodi da on nije zaslužan za raskid.

- Proces razvoda ide napred, a oni se fokusiraju na zajedničko roditeljstvo - dodaje jedan od izvora.

Neočekivana romansa Kim Kardašijan i Pita Dejvidsona počela je nakon njenog inauguracionog gostovanja na "SNL" početkom oktobra 2021. godine. Ubrzo nakon toga, njih dvoje su viđeni kako se drže za ruke na toboganu pre nego što su otišli ​​na različite sastanke u Njujorku.

Izvor je tada rekao da je rijaliti zvezdu "zaintrigirao" ovaj smešni čovek, ali na njihov odnos nisu odmah stavljene nikakve etikete.

Dejvidson je potom otputovao u Los Anđeles da proslavi svoj 28. rođendan sa Kardašijan i njenom majkom, Kris Džener. Trojka je čak nosila odgovarajuće SKIMS pidžame, što je dodatno postavilo pitanja o statusu njihove veze. Da su zvanično par potvrđeno je 18. novembra. Međutim, Kim je sačeklao do marta da objavi Davidsonovu fotografiju na svojoj Instagram stranici. U aprilu su se prvi put pojavili u javnosti na Huluovoj premijeri filma "The Kardashians".

Tokom veze, Kardašijan i Dejvidson su išli na brojne odmore, od kojih je većina bila na tropskim destinacijama. Osim toga, Dejvidson se vezao za njenu decu toliko da je istetovirao njihove inicijale na vratu.

O Dejvidsonu se čak govorilo i u prvoj sezoni serije "Kardašijanki", tokom koje je Kim detaljno opisala njihovu vezu oko nege kože i šalila se o njihovom seksualnom životu.

On će se fizički pojaviti tokom druge sezone. Međutim, u ovom trenutku nije jasno da li će i raskid para biti prikazan.

Video: Nije Kardašijan, ali ova Kim lomi kako izgleda: Ovo je američka odbojkašica koja je pretučena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA