Telegraf sa Hurricane na moru: Otkrile detalje raspada grupe, pa šokirale "Ne planiramo da se bavimo pevanjem"

Telegraf se sa članicama benda družio u prijatnoj atmosferi hotela Budva u Budvi gde su nam otkrile po čemu će pamtiti grupu ali i šta će raditi nakon poslednjeg zajedničkog nastupa.

  • 7

Grupa Hurricane raspada se nakon pet godina uspešne karijere. Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić posle 15. septembra više neće nastupati zajedno, a njih će zameniti nove tri devojke.

Telegraf se sa članicama benda družio u prijatnoj atmosferi hotela Budva u Budvi gde su nam otkrile po čemu će pamtiti grupu ali i šta će raditi nakon poslednjeg zajedničkog nastupa.

  • Ovo je vaša poslednja zajednička turneja u Crnoj Gori. Kakvu emociju imate sada?

Ksenija: Nekako uvek posebnu emociju imamo kada dođemo ovde. Najviše volim Crnu Goru. publiku, klubove, nekako smo se odomaćile ovde i ne ide nam se kući.

Ivana: Baš smo danas komentarisale Bože, mi sutra idemo nazad kao da smo ovde već godinu dana a tek smo se danas okupale u moru prvi put. Imale smo pauzu dan jedan pa smo iskoristile.

  • Kako izgleda vaš slobodan dan na moru i šta nosite na plažu? Moja ideja je bila da vam pretresem torbe ali ste iskusno došle bez njih pa jedino telefone da vam pregledamo.

Sanja: To je interesantnije mnogo nego plažna torba veruj nam. Ksenija uglavnom ide nespremna na plažu.

Ivana: Ja nikada ne ponesem peškir, to je stvarno katastrofa. Uvek tako tražim po pažama i molim za peškir.

Ksenija: Ne treba nam mnogo stvari za plažu, krema za sunčanje, papuče, naučare i to je to.

Sanja: Ja ponesem meze, slatko, nožić. Paradajz turizam.

  • Sećate li se prve zajedničke turneje na moru?

Sanja: To je bilo prošle godine(smeh). Pretpošle godine smo imale neku mini turneju, dešavalo se nešto i bilo je lepo. Nosimo istu garderobu i ove godine kao tada (smeh). Vraća se moda.

  • Da li vam prilaze momci na plaži i kako se udvaraju?

Ksenija: Meni su ovde dečko i tata tako da mi niko ne prilazi samo ženske osobe.

Sanja: Meni nije dečko tu ali ja ni ne idem na plažu. Bila sam jednom ali da se slikam. Ne prilaze, slabo, deca uglavnom.

Ivana: Deca i roditelji prilaze. Stvarno muškaraca nema. Ja ne znam šta se dešava. Pomozite nam.

  • Da li možete da se opustite na plaži ili ste stalno u grču da li vas neko slika?

Ivana: Nismo preterano opterećene time da li nas sada neko gleda, slika, snima, toga će uvek biti, to je potpuno normalno. Nama je bitno da odemo na plažu zbog nas da se stvarno malo osunčamo, okupamo, nismo videle mora ove godine uopšte. Danas mi je drugi put da sam izašla na sunce uopšte jer uglavnom spavam do pet popodne pošto noću radimo, u hotelu smo u sedam ujutru i eto to je naš dan.

Ksenija: Nismo pocrnele uopšte. Sad sam Sanji ispričala jednu smešnu situaciju. Danas sam htela da izađem na sunce i legnem onako na ležaljku i samo mi priđe neko malo dete i ja pomislim ajde da se slikamo to je brzinski. Ali ne, tražilo je da snimamo tik tokove. Onda su pozvali celu ekipu pa sam ja tu snimala sa njima tik tokove to je sada novo. Nema slike više nego da se snimaš sa njima, te plesiće. Tako da mi je preselo sunčanje.

Ivana: To smo počele sada redovno da radimo. To smo uvele.

Sanja: Ćuti, nismo počele ništa da radimo redovno. Ne smeš to da kažeš. (smeh).

  • Razlaz vaše grupe upoređuju sa Elitnim Odredima, nedeljama se polemiše o tome. Da li ste u dogovoru odlučile da se raziđete?

Ivana: Nama su predviđali raspad od naše prve pesme, dobro je što smo izdržale i ovoliko. Zajedno smo pet godina, dosta.

Ksenija: Toliko se pričalo o tome da nisu ljudi ni verovali kada smo stvarno saopštili da nažalost grupa raspada, odnosno rastaje, ne volimo da koristimo tu reč. Tako da nisu verovali ljudi, mislili su otpočerka je tako, to lažu novinari. Nama je istekao ugovor i to je jedini razlog zašto se rastajemo.

  • Šta ćete raditi nakon razlaza grupe? Planirate li solo karijere?

Sanja: Još uvek ne razmatramo da li će ijedna od nas nastaviti muzičku karijeru u smislu pevanja. Za sada smo u fazonu da hoćemo da napravimo malo pauzu, da odmorimo, pa eventualno kada prođe neko izvesno vreme, kada se sastave kockice, o tome smo i razgovarale dosta, da vidimo šta nam je činiti i kako. Ali što se mene lično tiče ja planiram da nastavim da se autorski bavim muzikom. A što se tiče naplaćivanja pesama, već sam to rekla, ukoliko njih dve budu želele da nastave da se bave pevanjem da želim da im poklonim pesmu. Naravno, ako žele.

Ksenija: Ja mislim da ćemo mi uvek imati prijateljsku cenu a Sanja? Reci "da".

  • Iznenađujuć je ovaj Sanjin odgovor da još niste sigurne da li ćete nastaviti da se bavite pevanjem. Ona je naglasila da želi da se prepusti stvaranju muzike, a šta ćete vas dve da radite?

Ivana: Da se odmaramo. Da se sunčamo i da se šetamo po plažama. Da se udamo ko zna.

Ksenija: Možda se i udamo. Zvaćemo vas.

  • Kada vam je poslednji nastup?

Ksenija: Poslednji zajednički nastup nam je 14. septembra u Americi. Da li je u Njujorku ne znam ali ja bih volela da bude u Njujorku. Bile smo u LA-ju ali nismo išle u Njujork i to nam je bila želja od početka ovog projekta. I eto završavamo tu.

  • Da li su već odabrane devojke koje će preuzeti vaše mesto u grupi?

Ksenija: O tome stvarno ne znamo ništa. Verovatno će da bude nova postava, Hurricane junior će da nastave da rade i Hurricen će da nastavi da postoji kao brend ali o tome ne znamo još ništa.

Ivana: O tome zna naš producent ali nas ne obaveštava.

  • Kako izgleda vaš odmor kada odete, žargonski rečeno, za svoju dušu?

Ksenija: Meni je uvek tu neko veliko društvo. Idemo tamo - vamo obilazimo plaže. Pijemo, jedemo i sve ostalo.

Sanja: Ja ću najverovatnije mamu negde da odvedem. I to mi je gušt jer nas dve već dugo vremena nismo putovale zajedno. Želim da je odvedem na neku egzotičnu destinaciju. Da uživamo malo porodično.

  • Po čemu ćete pamtiti grupu Hurricane?

- Meni je najupečatljivija slika Evrovizije. To je bila neka prekretnica, odnosno kruna naše karijere koja je trajala toliko koliko jeste. Prosto, to je bio onaj vrhunac, pik, svega. Čak mi je drago nakon toga, prošlo je određeno vreme i da smo epilog svega napravile baš sa tom pričom. Nakon toga je prošlo vreme, imale smo par hitova i drago mi je da se neki epilog napravi baš sa tom pričom, da kad smo najjače da se to eto završi.

Ksenija: Mislim da će svaka od nas pamtiti po Evroviziji. To je kruna naše zajedničke karijere. Meni je nekako najupečatljiviji deo, ti Karibi. Tu smo počele, najviše puta smo posetile ta ostrva odakle je naš producent. Nekako se tamo uvek lepo odmorimo, lepo se provedemo i rado se vraćamo. Tako da neka budu ti Karibi.

Ivana: Dosta toga ima šta da ti kažem. Evrovizija, Beovizija, Karibi, naš prvi spot na tim Karibima. Pa onda taj Favorito, prvo nešto što smo izbacile. Pa prvi nastup. Pa Big Blek, to je čovek koji je radio sa nama na Karibima, producent, crnac koga obožavamo. Toliko toga ima da ja ne znam. Taj naš prvi nastup na toj plaži. Toliko anegdota.

Ceo intervju grupe Hurricane pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Ove devojke će naslediti Uraganke: Upoznajte 4 lepotice koje se zovu Hurricane Junior

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA