"Mešao sam kokain i LSD": Tifa otvoreno o korišćenju narkotika

Video iz gostovanja u emisiji za Balkan info ponovo je aktivan na društvenim mrežama, a posebno je šokantan zbog njegovog priznanja o konzumaciji narkotika

  • 4

Jedan od najpoznatijih rokera sa prostora bivše Jugoslavije Mladen Vojičić Tifa pre izvesnog vremena je govorio o lakim drogama i tome kako ih je i kada konzumirao.

Video iz gostovanja u emisiji za Balkan info ponovo je aktivan na društvenim mrežama, a posebno je šokantan zbog njegovog priznanja o konzumaciji narkotika.

- Kakav pakao? Ja sam tad pio da mi bude dobro. Uzimao sam drogu da mi bude dobro. Kakav pakao? To je samo kod budala. Znaš kako pričaju, opasna kombinacija heroin, ja sam ga kombinovao sa LSD, što! Mogao sam podneti - pričao je roker kao da je to nešto normalno, a ne kao o zlu koji nije dobar za omladinu.

Kanije je govorio o tome kako ide srcem kroz život i da nije dobro kad se koristi mozak.

- Nikada se ne kajem nijednog svog postupka. Znam da je život samo jedan. U mom slučaju je jako bitno da ja to sve radim od srca. Čim počneš da koristiš mozak, onda ti kalkulišeš, a ja sve radim spontano i refleksno - rekao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gg

    7. avgust 2022 | 20:23

    Na svaka 3 meseca objavite ovo, jedan je Tifa, najbolji vokal na Balkanu

  • Ivangm😎

    8. avgust 2022 | 09:25

    Mora da je bio kao ZMAJ u tom trenutku...😏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA